Dailymation Kanal Satışları Yasaklana bılırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanal satış ıle bu konu aynı degıl kardeşim ınsan gıbı gıdın kanallarınızı basın ama kanal satışı nedır ya? adamlar ay ay kanal olusturulan rakamları buyurse onlemler gelır lımıt onlemını alan adam baska onlem alamıcak mı ? daıly kanal yapın calısın elımden geldıgı kadar yardımcı olurum sızlere ama kanal satışı hepımızın sonunu getırır azcık mantıklı dusunun zaten bana hak verıceksınız.

hacı o konuda herkesin girmesiini teşvik ediyorsun
herkes 1 2 kanalla değil 10 20 50 kanalla girecek zaten
bu 10 kanalı kendim açsam ne hazır alsam ne
zaten ben para kazandım mı gider eleman da tutarım etti mi sana 1000 kanal

mantığın yanlış yani
ya yardım etme ya da bunlara şaşırma :)

birgünlüğüne senin zihnini yaşamak için nelerimi vermezdim

Konuyu acan kisiye katiliyorum. Youtub'e yi coluga cocuga ogrettikte sonumuz ne oldu ?

ben kendime 5k kanal yapıp bascaktım dedim bu rakamı zamanı olmayıp ihtiyacı olana vereyim peki şimdi kanalı sattım diemi yanlış yaptım yoksa 5k yı dm ye bastım diemi arkadaş gerçekten beynin mortalcombat olmuş
devam et kardesım 3.5 kurus kazanıcaksın 1 kanaldan 1 tl kazanıcagına gıt ınsan gıbı ıcerık bas paranı kazan lafımız varmı ona yok ? ama sen gelıp kanal satarsan 1 ıcerık 10 vıdeo basılcak ? benım kanallarımı 15 20 kısı kopyalıcak ? sen gıt bas vıdeoları ama 1 ıcerıkte 20 30 tane kanal olursa o zaman gorururum sızı bu ışıde kurutun 3 5 kurus ıcın mıllet ekmegıyle oynayan sızsınız asıl neyse devam edın ben yonetıcılere bırakıyorum kararı hadi eyvallah.

hacı o konuda herkesin girmesiini teşvik ediyorsun
herkes 1 2 kanalla değil 10 20 50 kanalla girecek zaten
bu 10 kanalı kendim açsam ne hazır alsam ne
zaten ben para kazandım mı gider eleman da tutarım etti mi sana 1000 kanal

mantığın yanlış yani
ya yardım etme ya da bunlara şaşırma :)
canım abım lımıt olayı var anlatabıldımmı mesela sen gıttın 50 kanal aldın dımı 50 kanal hergun vıdeo atıcakmsıın ? mesela super marıo atıoyrsun cıkıyor o kanala bırda vıdeo atmıyorsun o kanal cop oluyor ıcerık goturuyor yanı baştan ben hala yardım arkasındayım ama gıdın kanallarınızı kendın acın forumda resmılesırse bu iş sonunu getıremeyız sız youtube daılymatıon daha cıddıyetınde degılsınız paranın nerelerden geldıgı vs vs bu adamlar youtube benzemez bak eger bu sıstem devam ederse zaten 2 3 aya cıkamayız bu işten.

şu ömrü hayatım boyunca tanımadan antipati duyduğum yegane insan sensin. kim öğretti bu ergen kardeşimize bu işi çıksın ortaya :)

Hocam yanlış anlama ama milleti gaza getirdin konu açıp sonrasında yasaklansın diyosun forumda yasaklansa bile skype üzerinden alırlar zaten dail telifli içerik yükleterek kendi ayağına sıkıyor şuan yakında telif sahipleri kapıya dayanınca ne yapacağını şaşıracak ortalık karışacak.

abı ben maça gecıyorum ben yardımım arkadasındayım kanal satın almayın dıyorum gıden kanal basın 2si aynı şey degıl kanal satın alınıp bom boş ıcerıkler basıyorlar daılymatıon bunun farkında degılmı ? adam en fazla 50 100 kanal yapabılırsın hergun vıdeo atabılesın o kanala 5k kanal alıp adam hergun nasıl vıdeo atıcak kanallara akıl var mantık var forumun %80 bılmez bu olayları yt baslangıc baslayan forum admınlerı danısalım az cok bıldıgım bırseyler var dostum daılymatıon hakkında 3 4 ay kazanırız okey ama ılerısınıde dusunmek lazım neyse herkeze ıyı forumlar.

ya o degilde,ne olcak bu forumun hali ?

böyle devam ederse ben dahil çok adam kaybedecek forum. şimdilik para tatlı geliyor göz yumuyorlar forum ergenlerine, fakat forum inci sözlüğe dönünce pişman olurlar. bir forum klasiğidir bu durum.

böyle devam ederse ben dahil çok adam kaybedecek forum. şimdilik para tatlı geliyor göz yumuyorlar forum ergenlerine, fakat forum inci sözlüğe dönünce pişman olurlar. bir forum klasiğidir bu durum.
allah ıslah etsın senı başka hıcbırsey demıyorum hak etmessin cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri