Dailymation satıldı Vevo ya satıldı

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Vevo videoları artık Dailymotion'da yayınlanacak, Youtube büyük kan kaybedecek iyi iyi

2 gün önce mail gelmis 30 gün icinde ödemenizi yollayacagiz diye :)) yalan olmasa bari

Satılsın komple yenilensin. Destek ekibi de yenilensin.
Abartısız 2 aydır aynı sorunla ilgili yazıyorum. Daha cevap alamadım

ooo felaket rekabet olacak, nerdeyse tüm ünlü şarkıcılar vevo ile anlaşmalı :) youtube karşı hamlesi ne olacak bakalım

Mobil olarak gönderildi.

arkadaşlar youtube un kan kaybetmesi ve dişli bir rakibin karşısına çıkması ona pahalıya mal olur.Gelirleri çok düşer.Gelirleri düşüncede bize daha fazla imkan doğar.Sonuçta yt nin büyük gelir kapılarından biri de biziz:))) yt bitmezz....çalışmaya devam.

tam ben dailye geçtim satmışlar :D Umarım bu değişiklik yararlı olur

Rekabet olsa daha iyi paralar verse Dailymation'da çalışırız.
Bakalım artı ve eksileri ne olacak.
Öyle hemen radikal değişiklikler olmaz zaten.
En az 4-5 ay birşey beklemeyin derim.

vevo müzik konusunda youtube'nin havasını biraz alacak.
iyi oldu..

Sıkıntısız her ay para alıyorum ya kesin dayanamayıp bu yüzden satmışlardır. Ulen arkadaş selam verdiğimiz 3 gün sonra pert oluyor

Ne senaryo yazmışlar 2 dakikada.

iyi haber özellikle özgüncülere en başta müzik konusundakilere gün doğar vevo almışsa, spama eski d.motiondaki gibi serbest bakıcaklarını sanmam ama.. yt tabi doğal olarak kan kaybeder. bi yanda face bi yanda d.y nolucak bakalım 2 yandan bu yt'nin hali :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri