Merhabalar daılymatıon baslıcamda bot varmı arkdaslar forumda satan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhabalar daılymatıon baslıcamda bot varmı arkdaslar forumda satan
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], abi daily satıldı bildiğin gibi satın alanlar da hangi akla hizmet 5 milyon dolar eder etmez bir video paylaşım sitesine 250 milyon dolar verdi anlamak mümkün değil. kara para falan akladılar herhalde. neyse yeni sahiplerinin youtupta müzik kanalları mı ne varmış. baktılar youtup temiz para kazanıyor bu işe girdiler. şuan eski sahipleri gibi girişte zorluk çıkarmıyorlar ama spam mantığına daha geçemediler biraz zaman vermek lazım. inşallah youtub'a sağlam bir alternatif olurda hem youtubu adam eder hemde bize alternatif olur.
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], abi daily satıldı bildiğin gibi satın alanlar da hangi akla hizmet 5 milyon dolar eder etmez bir video paylaşım sitesine 250 milyon dolar verdi anlamak mümkün değil. kara para falan akladılar herhalde. neyse yeni sahiplerinin youtupta müzik kanalları mı ne varmış. baktılar youtup temiz para kazanıyor bu işe girdiler. şuan eski sahipleri gibi girişte zorluk çıkarmıyorlar ama spam mantığına daha geçemediler biraz zaman vermek lazım. inşallah youtub'a sağlam bir alternatif olurda hem youtubu adam eder hemde bize alternatif olur.
Daily aslında youtube nin engelli olduğu ülkelerin içeriğine göre çalışılırsa iyi kazanç getirebilir![]()
Forumda Dailymotion hakkında bilgi verebilcek kişilerden biri arasında geliyorum. Çünkü Tek dailymotion çalışan ve ciddi ödemeler alan benim. Sıralı olarak kafalarda soru işareti olarak kalan soruların cevabını vermeye çalışcam..
Bir arkadaşımız belirtmiş Dailymotion satıldı kısa bir süre önce. düzenleri çok bozuk sistemleri akıl sınırlarını zorlamakta ve Analistik 1 aydır düzgün olarak çalımıyor hala 1-30 hazıran ve 1-5 ağustos güncellemelerini alamadık yanı haziranda ne kazandık hiç bilmiyoruz...
Para kazanma sistemleri offical publisher olarak yapılıyor offical tıpkı youtube sistemi gibi düşünün videonuzu yükleyin para kazanın Fakat her videoda reklam çıkmaz youtubedeki gibi kendiniz belirliyemezsiniz. gun boyu 100 bin izleme aldınız o panelinize 200-300 goruntulenme olarak düşer.. yada 1000 2000 gibi
Son satın almadan sonra ciddi anlamda ücretlendirmelerde düştü çok komik rakamlar kazandırıyor forum yöneticilerin affına sığınarak yazıyorum gelen izlemeyle verdiği ücrete kıçınızla dahi gülmezssiniz o kadark komik bir ücret..
eskiden tek bir video ile 600 dolar kazandığım oldu bakın abartmıyrum tek bir videonun tek bir bölumuyle 600 dolar kazandım 1 sezonda yayınlanan 13 bölümle 15 bin tl ödeme aldım ama artık satıldı ve para kazandırmıyor komik rakamlar kazanç yayınlamak yasak oksa ispat olarak koyabilirdim. dailyi bırakıp bu ay bot alıp youtubeye geçmeyi düşünüyorum..
Bot demişssiniz 3 video peş peşe yukleyin hemen block yiyorsunuz 24 saat o kanala hiç bişey yükliyemezssiniz.
Önemmli NOTLAR
1 Saat üstü video yükliyemezssiniz. (dikkat edin part1 seklinde verilir)
2 - Seri video yükliyemezssiniz
3- keyfi ban yoktur isterseniz ay boyu 100 tane telif alın gene banlanmassınız (ama telif uyarı gelmiş videoyu silmezsseniz ilgilenmiyor botla çalısıyor diye banlanırsınız)
4- ödeme kesinlikle alırsınız ödemezlik diye birşey yok. ödeme tarihleri haziran ödemesini eylül 27 -30 arası alırsınız banka hesabınıza yada paypala kesinti yoktur
5- Ödeme sınırları var 100$ onu geçmeden ödeme alamazssnız
6- Partner 2-3 tane var alt lımıtlerı 50 dolar fakat kesinlikle Özgüncüleri alırlar
7- Youtubudeki Sayfa TO ücretleri çok komik ve çok ilginç japonya gibi elit bir ülkeye komedi bir rakam pakistan gibi bir ülke biraz daha üstte.. vs..vs..
8-Daily 2 ay öncesine kadar kafayı kullananı zengin ederdi şimdi sinir eder. Genede ben sorularınızı cevaplandırırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.