Dailymotion 0 çeken kanal sorunu

• Kullanıcı Efsane 66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

Efsane 66

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.derinajans.com
Merhaba arkadaslar,

Son 5 günün geliri yansimamis bir kanalim var suan icinde 99.78$ var
Bunun bir cozumu felan varmi?

Videolari actigimda reklam felan gormuyorum. Beklesemmi, videolari silip baska icerik mi denesem napsam.
Cozum felan yok mu bunun :) 22 kurus eksik sadece yazik olsun istemiyorum :D

nedir o kafa çalıştırma yöntemi benimde aynı şekilde kanallalrım var
Bir yardım ediver gari :D

merhaba benimde yeni actıgım bir kanal var günlük 200 -300 arası izlenme var ama para kazanma 0 uzun zamandır boyle girdim gelişmiş ayarlardan baktım para kazanma acık gözüküyor yeni kanallarda yapmamız geren baska bir işlem mi getirildi acaba. kanal partner bu arada

Bu sorun daily çalışan neredeyse herkeste var. [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] ben arkadaşa mesaj attım ama cevap dahi atmadı umarım size yardımcı olur :)

merhaba benimde yeni actıgım bir kanal var günlük 200 -300 arası izlenme var ama para kazanma 0 uzun zamandır boyle girdim gelişmiş ayarlardan baktım para kazanma acık gözüküyor yeni kanallarda yapmamız geren baska bir işlem mi getirildi acaba. kanal partner bu arada
Yeni kanal açıp da para kazanan yok sanırım artık. Bu sorun uzun süredir sürüyor diye biliyorum. Tavsiyem daha önceden az dahi olsa para kazanmış bir kanala içerik atmanız.

yeni açılan kanallarda toplam 10.000 izlenimden sonra para kazanma başlıyor diye biliyorum

ohoooo 10 izlenme alsak dm de işimiz ne 10k izlenmeyi kaç ayda alacagızda ondan sonra bakacagız para kazanıyor mu kazanmıyor mu.
Dm destek ekibin mail adresi olan varsa atabilir mi konuyu onlara sorayım 10 olayı kesinse atarız yine sorun degil sorun 10 k sonrasıda acılmıyorsa nosa gitmiş olacak emeklerimiz.

Öncesinde ödeme almış kanala yükleme yapın, ilk ödeme alacağınız kanal 100$ eşiği geçince incelemeye giriyor ve spamdan kapatıyorlar.

Öncesinde ödeme almış kanala yükleme yapın, ilk ödeme alacağınız kanal 100$ eşiği geçince incelemeye giriyor ve spamdan kapatıyorlar.

kapatmasada,parayı vermiyor :D bende - yıllık kanal var,daha önce az bi video yüklemişim ve para kazanmış/kazanmayada devam ediyor.ama daha önce ödeme yöntemi girip,içerdeki parayı almadıgım için şimdi vermiyorlar.1 yılı geçti,350 usdyi alamadım içerden.üstelik içerdeki kazanç 70-75 usdde şuan yani bikaç aya yine bi 100 usdyi geçecek.kapatma ihtimalleri,parayı vermelerinden daha büyük :)

kaç tane kanal var bende böyle.kanallar açık,reklam çıkıyor,onlar para kazanıyor ama bana 5 kuruş vermiyor.sürekli dedigin gibi kapatılanlarda var tabi ama kapanmayanada sevinemiyoruz....

Hocam benim para kazanmış kanallar var ama ödeme almadılar hiç o zaman o kanallara hiç boştan yere yükleme yapmayım :) Dm nin geldiği hale bakın.

'100 doları geçtiği halde ödeme alınamayan kanal' olayı 2019 Ocak ayında başladı. O ay ne oldu derseniz, DM çalışanlar bilecektir, o ay kanal şifreleri sıfırlanmıştı. Şifreleri sıfırlanan bazı kanalların ödemeleri hiç yapılmadı, o şekilde bir çok kanalım var. DM supporta sorduğum bu şekildeki 2 kanalımı da 2 gün sonra aynı anda kapattılar.

demek kazanç var yine dm de, ince ince başlıklar açıldığına göre. Dalayım

Bu sorun daily çalışan neredeyse herkeste var. [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] ben arkadaşa mesaj attım ama cevap dahi atmadı umarım size yardımcı olur :)

[MENTION=31441]Arbys[/MENTION] sana cevap vermediğim konu ne ki söylede bende bileyim belki arada kaçmıştır sonuçta 7/24 burada değilim

en son %5 e düşürülen kazanç payı arttı mı yoksa aynı mı devam ediyor :D Aç gözlü dm bu zihniyetle batmaya mahkum

10.000 izlenimden sonra çıkıyor reklam, içerik güzel izleniyor da arkadaş 0.005 cpm nedir... Bir ayda 10 dolar etmez + herkes 100 dolar eşiğine geldimi uçuruyorlar kanalı diyor... %95 gibi bir kesinti bir yapıyor sözde bunlar? :D Biri aydınlatsın beni.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri