Dailymotion 2 saatlik videolar tek parca

• Kullanıcı Bakinec777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Arkadaslar demin dailymotionda bir kac tane kanal cikti rastima, bu kanallar dizi calisiyor ve yukledikleri her dizi tek parca olarak 2 saat uzunlugundadir, ama bildigim kadariyla dailymotionda limit 60 dakika olarak belirlenmis, peki bunlar nasil yapiyorlar tek parca 2 saatlik videolari?

Yükleme limiti olmayan kanallar mevcut bir ara bu forumda öyle kanallar da satıldı.

yükleme limiti olmayan kanal yok bildigim kadarı ile ama farklı farklı limitleri olan kanallar var.mesela video başı 60dk sınırını geçiyor ama 2gb limitine takılıyor yada onu geçiyor başka bi limite takılıyor.yani farklı farklı limitleri var dmdeki kanalların.

şuana kadar iki tür kanalla karşılaştım ben.

Birincisi

1r7nNb.png

İkincisi

82kN8A.png

Yakın zamanda tek bir sisteme geçilecek kafa karılıklığına son vermek için eski yeni diye birşey kalmaz kazım hocam

60 dakikalık hesaplar var hocam bir de 60 dakika sınırı olmayanlar var 2 adet vardı elimde daha zaman ayırıp bakamadım

hocam bunlarin birincisini nerden bulabiliriz acaba ?

hocam ara ara satan arkadaşlar oluyor ama bence almamak lazım. bugün bir arkadaşla skypedan konuşurken elinde 2009-2010-2011 tarihli eski hesaplar olduğu ama yinede sınırlı hesaplar olduğunu söyledi.

sınırsız diye alıp sonra sınırlıya falan çevrilir elinizde patlamasın arkadaşlar.

Sürekli video attığım sınırlı daily kanal 1.fotodaki gibi sınırsız oldu bir anda :)

Bizimkiler niye olmuyor yahu :) kac gün devam etmek lazım hocam oyle. Benimkiler her gün sınıra takılıyor

hocam ara ara satan arkadaşlar oluyor ama bence almamak lazım. bugün bir arkadaşla skypedan konuşurken elinde 2009-2010-2011 tarihli eski hesaplar olduğu ama yinede sınırlı hesaplar olduğunu söyledi.

sınırsız diye alıp sonra sınırlıya falan çevrilir elinizde patlamasın arkadaşlar.

Bunu kendimiz sınırsız Nasıl yapabiliriz ki?

Son düzenleme:
o şekilde sınırsız hesabım var ama yine engele takılıyor. Tam anlamıyla sınırsız varmı acaba :)

sadece günde 96 adet video sınırına takılan kanal görmüştüm bi arkadaşta.digerlerinde sınır yoktu yani.bence öyle bi kanal yeter :)

Hocam ben dün 50 kanala birden çalıştım hatta bir defa içinde 77 video attım
Bakalım böle video yükleme hizmeti günlük 100 kanala video vs talep gelirse kişiye özel çalışacam

Hocam ben dün 50 kanala birden çalıştım hatta bir defa içinde 77 video attım

Bakalım böle video yükleme hizmeti günlük 100 kanala video vs talep gelirse kişiye özel çalışacam

Yüklemeleri nerden nasıl yapıyorsun hocam vds mi bot mu . Toplam 50 kanala kaç video yükledin Kaçar dk ortalaması videoların .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yüklemeleri nerden nasıl yapıyorsun hocam vds mi bot mu . Toplam 50 kanala kaç video yükledin Kaçar dk ortalaması videoların .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam süre sınırına tabiki takılıyorsun önemli olan çalışmak istediğin kategoride bekleme modunda kalmaktansa 2.kanala geçip atmak bittimi 3.kanala mb sınırı değişiyor ama bana çalışmak isteyen arkadaş misal UC ile başlayan url liste şeklinde verir bende istediği kadar o gün Kanalları yükleyecem konuyu yakında accam inşallah amacım zor dönemde diğer alternatif olan dailymotion ile yola cıkmak başlamak

Arkadaslar demin dailymotionda bir kac tane kanal cikti rastima, bu kanallar dizi calisiyor ve yukledikleri her dizi tek parca olarak 2 saat uzunlugundadir, ama bildigim kadariyla dailymotionda limit 60 dakika olarak belirlenmis, peki bunlar nasil yapiyorlar tek parca 2 saatlik videolari?

Hocam 20 gün kadar önce JaquestTeam satıyordu tanesi 50 TL'ye, bir sor istersen elinde varsa. Ben 2 adet aldım. 2 saatlik 2 video yüklenebiliyor limitsiz hesapla.

r10 da elemanın biri kanalları onaylatıp (
check.png
Verify) limitleri ortadan kaldırdığını iddaa ediyor. Eğer bu yöntemi bulabilirsek yırttık demektir :D

DailyMotion da çalışan bir Türk arkaşaşmış onuda işten atmışlar =)
Her yeri batırıyoruz

sadece günde 96 adet video sınırına takılan kanal görmüştüm bi arkadaşta.digerlerinde sınır yoktu yani.bence öyle bi kanal yeter :)

Bendeki kanal aynen dediğin gibi.

Öyle olmayan kanallarada her biri 60 dakikalık 20 video atabiliyorum günde :)

Daily'de bulunan bir açık sağolsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri