Dailymotion a direk tr banka hesabı ekleme

ssnrr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoseyred.com
bir çok kişi payooner hesap açıp ordan tr hesabına çekmeye çalıyor ama payonnerde 200 usd limiti olduğu için alt limiti çekemiyor Dailymotion direk tr banka hesabıda ekleyebiliyorsunuz payoneeri aracı olarak kullanıp tr hesabınıza para geliyor ARACI OLARAK PAYOONERDEN GELİYOR PARA TR IBANA

Dailymotion ödeme seceneklerin Banka transferi seçiceksiniz

sonraki adımda mail adresinizi aktif kullandığınız mail adresi girin ödeme bildirimi gelicek

sonraki adımda adres ve iletişim bilgileri

son adımda ise tr banka iban bilgileri

Son düzenleme:
güzel paylaşım hocam,yalnız bişey eksik bence.eski konularda,mesajlarda bu konuyla ilgili gördügüm en büyük sorunlardan birisi son resimdeki banka bilgileri girme kısmı.gördügüm kadarıyla en çok orada zorlanıyor arkadaşlar.hangi boşluga ne yazıcaz,nasıl doldurucaz o formu diyorlardı ki bende sırf onları araştıracak vaktim yok şimdi diye hala girmedim baka bilgilerini :D

Bu şekilde yapıp ödeme aldınız mı? veya herhangi bir kesinti oldumu? eğer öyleyse boşuna payoneer hesabı ekleyip yıllık ücret,kesinti,düşük kurdan bozum gibi sıkıntıları aşmış oluruz haksızmıyım. [MENTION=43843]ssnrr[/MENTION]

Bu şekilde yapıp ödeme aldınız mı? veya herhangi bir kesinti oldumu? eğer öyleyse boşuna payoneer hesabı ekleyip yıllık ücret,kesinti,düşük kurdan bozum gibi sıkıntıları aşmış oluruz haksızmıyım. [MENTION=43843]ssnrr[/MENTION]

haklısınız hocam ödeme alanlar var bu şekilde forumda 1 usd kesıyor sanırım ama payoner kendi kurundan bozup yolluyor tl hesabına

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

güzel paylaşım hocam,yalnız bişey eksik bence.eski konularda,mesajlarda bu konuyla ilgili gördügüm en büyük sorunlardan birisi son resimdeki banka bilgileri girme kısmı.gördügüm kadarıyla en çok orada zorlanıyor arkadaşlar.hangi boşluga ne yazıcaz,nasıl doldurucaz o formu diyorlardı ki bende sırf onları araştıracak vaktim yok şimdi diye hala girmedim baka bilgilerini :D

hocam tek swift kodu bıraz karışık olabilir onuda burdan bulabilirsiniz

Swift Kodları - Tüm Bankaların Swift Kodu

Son düzenleme:
denemedigim için nere karıştırılıyor bilmiyorum ama swift degildir heralde.ayrıca bu sitede biçok kişi enpara kullanıyor ve orada enpara swift no da yok hocam :)

enpara Swift kodu: FNNBTRISXXX

düzeltme : ben bikeresinde bu formu doldurayım dedim,tek takıldıgım nokta enpara adresiydi.en az 20 dk ugraştım,Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 34394 Şişli / İstanbul adresi kabul etmedi :)

[MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] payoneer siz direk banka hesabınıza ödeme alırsanız detayları ile yazarmısınız (kesintiler, hesaba banka tanımlama,hangi banka vs)

Tr hesabı mı usd hesabı mı eklediniz arkadaşlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

denemedigim için nere karıştırılıyor bilmiyorum ama swift degildir heralde.ayrıca bu sitede biçok kişi enpara kullanıyor ve orada enpara swift no da yok hocam :)

enpara Swift kodu: FNNBTRISXXX

düzeltme : ben bikeresinde bu formu doldurayım dedim,tek takıldıgım nokta enpara adresiydi.en az 20 dk ugraştım,Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 34394 Şişli / İstanbul adresi kabul etmedi :)

bankanın adresini yazdım

Kabul etmemiş dm den ondan sordum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri