Dailymotion aile filtresi hatası

seckinyildiz85

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Attığım videolarda herhangi bir sorun olmamasına rağmen bu şekilde bir not düşüyor

Bu video, Kullanım koşulları'e dayalı bildirimi takiben bir yaş sınırlandırmasına tabi tutuldu.

Ve bu videolarda reklam cıkmıyor. Herhangi bir aykırı içerik yok. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?

Ne yapmak gerekiyor varmı bilgisi olan ? Videoda herhangi bir sorun yoktur. Videoyu atar atmaz bu şekilde hataya düşüyor.

Ne yapmak gerekiyor varmı bilgisi olan ? Videoda herhangi bir sorun yoktur. Videoyu atar atmaz bu şekilde hataya düşüyor.

Farkli videolarindada ayni sey oluyorsa (yeni yuklediklerinde) genel bi sorun. Ben 2 tane denedim simdiye kadar ikisindede ayni hata cikti daha fazla denemedim.

Bir kere yaklanırsanız sürekli olarak tüm videolarını o şekilde çıkar
1-2 gün sonra normale döner ama sürekli 18+ alıcaksınız
Tavsiye unut o kanalı yeni kanal aç

Bir kere yaklanırsanız sürekli olarak tüm videolarını o şekilde çıkar
1-2 gün sonra normale döner ama sürekli 18+ alıcaksınız
Tavsiye unut o kanalı yeni kanal aç

Bende öyle düşünüyorum, video ertesi gün düzeliyor fakat yeni bir video atınca yine o uyarıya düşüyor. Peki bir kere hesabına bu bildirem düşmesine sebep nedir ? Video isimleri mi ? Video yüklenen IP mi (proxy ile atıyorum)?

Sizde video önü kapak resmi buğda kalıyormu, yeni video önü resim ekliyorum oda bulanık kalıyor, sonradan düzelirmi acaba

Aynen bulanık şekilde kalıyor

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Simdi yeni kanal acip denedim ondada durum hala ayni. Degisik bisey ilk defa karsilasiyorum. IP'den kaynakli olabilir belki.

Neyle atıyorsunuz videoları. Proxy ile mi ? zenmate falan mı ?

Bende alıyorum bu hatayı 4 kanal da 12 farklı vıdeo ıle denedım. hepsi aynı sekılde filtreye dustu. daha once attıgım vıdeolarda yoktu bu olay

Aynen bulanık şekilde kalıyor

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Neyle atıyorsunuz videoları. Proxy ile mi ? zenmate falan mı ?

Hayir normal vds ile. Eski kanalima yukledim video onda bi sorun yok. O kanalda bugda kazandirmiyor 12 Ocaktan beri.

benim kanallardada var o sorun onaylı kanal olduğu halde bu sorunlar var neden acaba bilen arkadaşlar varmı?

genel sorun oldu dailymotion video yuklemeyeelım diye elınden gelen herseyı yapıyor:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri