Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinleştiğini nasıl anlıyoruz :S orda görünen kesinleşmiş mi oluyor?
Arkadaslar merak ettigim bir konu var tr hesabimi veriyorsunuz yoksa dolar mi ? Ben dolar hesabi verdim . 15 gun once odeme yapildi diye mesaj geldi ama hesapta birsey yok
hocam, aralık nasıl ödendi ya? şaşırmış olmayın başka aylarla.
+ tüm kesinleşmeleri kaldırmışlardı geçmiş postlara bakın
ben konuyu netleştiririym aralık ayı ödemesini aldık zaten yaklaşık 1 ay oldu ocak ayı daha önceden kesinleşmişti fakat kesinleşmeyi kaldırmışlardı bugün tekrar kesinleştirmişler hayırlısı bakalım
Mart 21-22 sinde önceki günlere nazaran daha iyi gelir atmış
Bende kesinleşen bişey yok yıldız işareti falanda kalkmış
yıldızın kalkması zaten kesinleşmesi oluyor![]()
Reklam gösterimleri asıl orjinale döndü sanırsam vay be
aynen bende yazdım %500 artmış olarak gözüküyor 21 22 23 mart![]()
Daily tık o kadar azki ne kadar eklese millet seviniyor.
Çaldıkları tıkların haddi hesabı yok, matematiksel olarak siz hesaplayın gerisini.
Ben geçen gün Anne dizisini seyrettim bir yerde DM üzerinden 3 parta bölüp vermiş. 100 den fazla reklam çıktı ama boş siyah ekrandailymotıon da tık olayı çok azdır evet video önü veya sonu ads reklamlardan kazandırır bi kanalımda 40 arkadaşıma izlettim videoları 11 tane video önü 1 tane video sonu çıkmıştı 3 tane video ortası ve video ortası banner çıkanlarda tıklamıştı ama 12 tane reklam gösterimi vermişti dm o zaman Analytics güncellendiğinde tık olayını saydığını sanmıyorum dm nin ben yeni sistemde sayarmı onu bilmem
Ben geçen gün Anne dizisini seyrettim bir yerde DM üzerinden 3 parta bölüp vermiş. 100 den fazla reklam çıktı ama boş siyah ekran
neden kimse DM yi tercih etmiyor sorusunun cevabınıda almış oldum
Daily tık o kadar azki ne kadar eklese millet seviniyor.
Çaldıkları tıkların haddi hesabı yok, matematiksel olarak siz hesaplayın gerisini.
siyah boş ekran benim web siteme eklediğim videolarda da çıkıyor banner reklam koyuyolar normalde ama yine arkadaşlarıma izlettim 3 kişide banner reklam çıkmış 5 şinde boş ekran web sitem üzerinden bu yeni sistemde gelen reklam alanı dm de
20k görüntülenmeden 90k çıkıyor neden sevinmeyelim
Ben geçen gün Anne dizisini seyrettim bir yerde DM üzerinden 3 parta bölüp vermiş. 100 den fazla reklam çıktı ama boş siyah ekran
neden kimse DM yi tercih etmiyor sorusunun cevabınıda almış oldum
son 3 gün istatistiklerde anormal bir artış var .Eksik sayımları ekliyor da olabilirler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.