Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
13 Aralik guncellendi.
8 Aralik'tan bu yana izlenimler hemen hemen ayni olmasina ragmen hem CPM, hem de gelir surekli geriliyor.
13 Aralik gunu, 8 Aralik'in neredeyse 1/4'u kadar kazandirmis...
23 aralık güncel 19.377 k izlenime 291 reklam bunlar sapıttı iyiceinş düzelir
Şu anda teknik sorunlar yaşamamız nedeniyle son gelir bilgileriniz güncel veya eksik olabilir.
Merak etmeyin, ödemeleriniz etkilenmeyecek. Sabrınız için teşekkür ederiz, sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz.
uyarısı devam
Kanallarimin birisinin 15 Aralik - 7 Aralik arasi gelir durumu
Izlenimler hemen hemen ayni olmasina ragmen gelir surekli azaliyor.
Yakinda sifira vurmaz umarim...
![]()
23 aralık güncel 19.377 k izlenime 291 reklam bunlar sapıttı iyiceinş düzelir
Şu anda teknik sorunlar yaşamamız nedeniyle son gelir bilgileriniz güncel veya eksik olabilir.
Merak etmeyin, ödemeleriniz etkilenmeyecek. Sabrınız için teşekkür ederiz, sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz.
uyarısı devam
Fazla ümit etme düzeltmelerini bende 60 k izlenime 54 reklam çıktı mesaj attım adblock, vs ... program ismi sayıp reklam çıkmamış olabilir dediler.Sonuç olarak düzeltmediler.
25 aralık 25.xxx k izlenim 290 reklam hocam anlamıyorum ben bu dm yi %90 mı adblock kullanıyor izlenimlerle oynuyolar reklamlarla oynuyolar sineğin yağını sıkıyolar para verirlerken
Aynen bana bu hareketi kaç kez yaptılar hiç birinde de düzeldiğini hatırlamıyorum.Ama fazla para verirseler onu düzeltiyorlar o konuda gayet başarılılar![]()
Hocam bu görselden ne anlayacağız kazanç paylaşıyorsun bari izlenim sayılarınıda paylaş![]()
Mod olduguna gore bu tur ekran goruntulerinin yasak olmadigini umut eder paylasiyorum buyur
Ayin 18'ndeki izlenim rekordu ama az kazandirdigi icin ondan sonra video yuklemeyi biraktim, kendi halinde gitsin gittigi yere kadar diye...
![]()
![]()
1k izlenim reklam 70 veren 0.14$ gülsem mi? ağlasam mı?
14 cent iyi almissin yine, ben 3 cent aldim![]()
içimden bir ses diyorki çok pis kandırılıyoruz 1 aydır Sıfır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.