Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Haziran baya iyi gidiyor nazar değmesin,inşallah geçici olmaz. Bu ads.txt duyurusundan sonra yükseldi kazançlar, ilgisi olmayabilir ama aynı döneme denk geldi, dailymotion kendi ads.txt dosyasını güncellemiş olabilir bu da reklam gösterimini arttırdı gibi geliyor.Şu an tam olması gerektiği gibi cpm

siteme de dm videoları da ekliyorum ordanda izleniyor reklamda cıkıyor site aynı zamanda doğrulandı dm de bunda web sitesinden para kazanma basınca hepsi 0 0 0 gözüküyor nerede hata yapmıs olabilirim?

siteme de dm videoları da ekliyorum ordanda izleniyor reklamda cıkıyor site aynı zamanda doğrulandı dm de bunda web sitesinden para kazanma basınca hepsi 0 0 0 gözüküyor nerede hata yapmıs olabilirim?

verified yazıyor mu?

https://www.dailymotion.com/partner/embed/websites

z96aRR.png

Bir hata da olmayabilir maalesef dm bazen böyle paraların üstüne çöküyor reklam çıkmasına rağmen 0 lama olayını başkalarından da duymuştum. İnşallah düzelir sen desteğe yaz bir bakalım ne dicekler.

web sitesini dogruladıgın dm hesabına ayrıca vieo yukluyormusun?

eger video yukledigin kanal ise, web siteyi bu dm hesabından kaldırıp, bos bir dm hesabına ekle birde oyle dene.

cok onceden 1 kez basıma gelmisti ve bu sekilde cozulmustu sorun

yazıyor hocam tabiki. kodu sitemde ekli şekilde. dm ye yükleyip oradan web siteme link verip konuda paylasıyorum videoyu

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

web sitesini dogruladıgın dm hesabına ayrıca vieo yukluyormusun?

eger video yukledigin kanal ise, web siteyi bu dm hesabından kaldırıp, bos bir dm hesabına ekle birde oyle dene.

cok onceden 1 kez basıma gelmisti ve bu sekilde cozulmustu sorun

video yüklediğim kanal o kanala yükledğim videolarıda link vererek konu açıyorum ve çalışıyor reklamda cıkıyor dm videolarında ama hep 0 0 hic deişmedi 1 haftadır.

yazıyor hocam tabiki. kodu sitemde ekli şekilde. dm ye yükleyip oradan web siteme link verip konuda paylasıyorum videoyu

video yüklediğim kanal o kanala yükledğim videolarıda link vererek konu açıyorum ve çalışıyor reklamda cıkıyor dm videolarında ama hep 0 0 hic deişmedi 1 haftadır.

Valla ben de sorun yok ama zaten websitesi kazancı artık çok düşük pek bi anlamı yok. Ads.txt dosyasını ekle sitene bi ihtimal ondan kaynaklanıyor olabilir

soyledigim gibi web siteni bu daily hesabından kaldırıp, baska bir daily hesabına ekle birde oyle dene

yada dm destekten gorus

Valla ben de sorun yok ama zaten websitesi kazancı artık çok düşük pek bi anlamı yok. Ads.txt dosyasını ekle sitene bi ihtimal ondan kaynaklanıyor olabilir

ekli hocam o dosya.

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:41 ----------

soyledigim gibi web siteni bu daily hesabından kaldırıp, baska bir daily hesabına ekle birde oyle dene

yada dm destekten gorus

baska bi daily hesabım yok hocam.

21 haziran güncel...
[MENTION=10156]Efsane 66[/MENTION] hocam,cpm bi düşer bi çıkar kafaya takmamak gerek.üstelik işin içinde dm varsa direkt geç zaten sürekli bişeyler var dmde :)

Son düzenleme:
23 haziran yok,atladık yine.

24 haziran güncel.

edit : [MENTION=10156]Efsane 66[/MENTION] hocam,sen sormadan ben söyliyim dedim :) bende cpmlerde düşüş devam ediyor.geçen hafta 1-1.5$ cpmsi olanlar 0.3-0.7 arasına düşmüş ortalama olarak.böyle ine çıka devam edicek belliki bu ay.kaybettiklerimizi getirmiyor ama kesinleşme zamanı az bi ekleme yaparlar yine kazançlara.

Son düzenleme:
26 haziran güncel.

edit : bu dm kadar garip biyer görmedim arkadaş.bakmayayım diyorum ama dayanamadım,baktım.bu cpmlerin hali ne allah aşkına yav :D

dm.jpg

Son düzenleme:
26 haziran güncel.

edit : bu dm kadar garip biyer görmedim arkadaş.bakmayayım diyorum ama dayanamadım,baktım.bu cpmlerin hali ne allah aşkına yav :D

dm.jpg

İzlenimler düşerse cpm düzelir. Utanmadan gelip izliyorlarki kazançlarımız düşsün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri