Aralık ayı ödemelerde 25 dolar artmış bende.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aralık 1 2 reklam ve cpm tamam tekrardan güncelleniyor hocam bakalım sonu ne olucak
Aralık ayı ödemelerde 25 dolar artmış bende.
tekrar baktım şimdi,yine degişmiş herşeyocak,şubat zaten herşey sıfır onlarda hiçbişey yok.aralıkda şuan ilk 14 günün izlenimleri güncellendi bende,cpm yada kazanç yok onun haricinde.degişiklikler olması bence iyi bişey.sonuçda hiçbişey olmadan,sadece sıfır çekmesinden iyidir yani en azından bi ihtimal var düzelmesi için
![]()
aralık 1 - 15 arası reklam sayısı ve cpm şuan güncel bende hocam![]()
sen bu mesajı yazınca sayfayı yeniledim,cpmler bendede geldive az önce ilk 14 gün vardı orada,şimdi 15-16da geldi cpmleri ile birlikte.
edit : 16-17de geldi,üstelik bukez kazançlarda geldi bu günlerin.
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] hocam ödeme konusu acarsın ödemeler sorunsuz gelir o aykonuya yazmaya başladın aralık ayı güncellemeside düzelmeye başladı
kesinleşirse ödemeler ilk konuyu sen aç hocam
---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:14 ----------
ve artış var kazançlarda sizde de öylemi ????
inşallah kardeşim![]()
var uğurun senin dm konularındahangi ay bilmiyorum ama açtın ödeme konusunu 2 gün içinde ödemeler gelmişti
![]()
ve artış var kazançlarda sizde de öylemi ????
zaten 15 aralığa kadar sayıyorduki [MENTION=43843]ssnrr[/MENTION] bende birşey düzelmedi an itibariyle baktım.
Bi düzene soksunlar, o günler yine gelecek inşallah![]()
günlük kazancı takip ettigimiz sayfada reklam gösterimleri,cpmler ve kazançlar tektek ekleniyor hocam.sayfayı her yenilememde oradaki eksik günler ekleniyor şuan.
toplam kazançda artış var mı diyorsan eger yani ödemeler sayfasında bi artış varmı diyorsan o yok çünkü bende aralık ayını komple sildiler ve henüz gelmedi tekrar.
bende artış var aralık ayının eski kazançlarının ekran görüntüsünü almıştım reklam gösterim sayılarında artış var ve kazança yansıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.