Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Sorumun yeri burasımı tam bilmiyorum ama yaklaşık 1 sene önce dailyde bir kanal açmıştım tutmadı dedim ve hiç bakmadım bugün aklıma geldi bir bakıyım dedim iyi bir para var hesapta.Sorum şu daha önce dailyle çalışmadığım için para ayın kaçında yatar banka bilgisi eklemek dışında ekstra birşey yapıyormuyuz

çok çakallar çoook ocakta izlenimler 1k üstü yansıyan 103 izlenim 35 reklam gösterimi :D kazanç 0,7 :D:D komedi ya

Sorumun yeri burasımı tam bilmiyorum ama yaklaşık 1 sene önce dailyde bir kanal açmıştım tutmadı dedim ve hiç bakmadım bugün aklıma geldi bir bakıyım dedim iyi bir para var hesapta.Sorum şu daha önce dailyle çalışmadığım için para ayın kaçında yatar banka bilgisi eklemek dışında ekstra birşey yapıyormuyuz

3 dk forumu araştırsan sorunun cevabını bulucaksın arkadaşım ve sorunun yeri burası değil

arkadaşlar dm lerde kazancları gosteren bir bot varmı acaba ... bendeki kanal takipte yazmıyor

Bu daily'de bende şubat 12'ye kazanç var sonrası yine 0.
Tek bendemi kazançlar sıfır acaba yoksa herkeste Şubat 12 sonrası yokmu?

Şubat ayı ödemeler kısmında yansıdı istatistik kısmındada sadece gösterimler yansıdı yani şubat güncel

obaaaaa :) az kaldı az reklam panelleri bitsin cok saglam sayımlar yapacak. reklam ortası vs. gelecek büyük ihtimal + yt gibi tık basına gecebilirler.

5400 izlenime 340 reklam gosterimi 1.52$ yansımıs. daha yapılmaz bu is

neden yapılmasın ??? reklam veren az olduğundan reklam çıkmıyor olabilirmi sizce yılın başındayız daha okadar çok kötülüyosunuz ki dailymotıonu yt şuan çok mu iyi ???

2k-2.5k izlenime 15$ veren icerik, 5.5k izlenime 1.5$ vermis niye kotuluyorsun diyorsun. benim emegime ve zamanıma degmiyor. bana gore kotu oldugu icin kotuluyorum. sen memnunsan devam et ve kimseyede niye kotuluyorsun deme. subat bitmis sen halen yılın basındayızdasın. yılın ortası gelince degiscegini sanmıyorum. gecen sene bu zamanlarda daha cok kazanıyordum. dm nin reklam sisteminde ya bir sorun var yada enayi yerine koyuyor bizi. yakında belli olur zaten. ama ben o gune kadar calısmıyacagım.

yt den banane ? ben dm den bahsediyorum

2k-2.5k izlenime 15$ veren icerik, 5.5k izlenime 1.5$ vermis niye kotuluyorsun diyorsun. benim emegime ve zamanıma degmiyor. bana gore kotu oldugu icin kotuluyorum. sen memnunsan devam et ve kimseyede niye kotuluyorsun deme. subat bitmis sen halen yılın basındayızdasın. yılın ortası gelince degiscegini sanmıyorum. gecen sene bu zamanlarda daha cok kazanıyordum. dm nin reklam sisteminde ya bir sorun var yada enayi yerine koyuyor bizi. yakında belli olur zaten. ama ben o gune kadar calısmıyacagım.

yt den banane ? ben dm den bahsediyorum

sadece sana mı az veriyor hocam ??? genel olarak düştü kazançlar dm de bir tek sen kötülüyorsun 2 k usd alan adamların kazançlarıda düştü ama adamlar ocak şubat yılın ilk ayları reklam veren azdır olayına gidiyor 2 kazanç olayı var video olayından ondan yt daha mı iyi diye sordum ben sana yılın ortasına geldiğinde sen değişeceğini sanma dostum ;) kötülediğin dm en azından ödeme yapıyor yt gibi adsense ban atmıyor yt deki kazançlara bak hocam ocak şubat aylarında sen en azından ödeme alabiliyorsun bak bakalım yt de kesinleşmelere ne kadar tabi kesinleşmeye gelene kadar banlanmazsa :) kimsenin umudu yoktu aralık ayını adamlar kazançı güncelleyerek ödedi ocak şubat düşük geçen yılı bırak her yıl aynı başladık diye bir kuralmı var reklam veren azsa ??? gecen yılla karşılaştırıyorsunuz hemende geçen yıl bu zamanlarda 20 reklam veren varken bu yıl 5 tane varsa kazanç aynı olurmu ??? mantıklı düşün biraz

Son düzenleme:
sadece sana mı az veriyor hocam ??? genel olarak düştü kazançlar dm de bir tek sen kötülüyorsun 2 k usd alan adamların kazançlarıda düştü ama adamlar ocak şubat yılın ilk ayları reklam veren azdır olayına gidiyor 2 kazanç olayı var video olayından ondan yt daha mı iyi diye sordum ben sana yılın ortasına geldiğinde sen değişeceğini sanma dostum ;) kötülediğin dm en azından ödeme yapıyor yt gibi adsense ban atmıyor yt deki kazançlara bak hocam ocak şubat aylarında

kotuluyorum sana ne ? acık acık yazdım memnun degilim, kotu oldugunu dusunuyorum ve kotuluyorum dedim. seni ilgilendiren ne onu anlamadım ? kim haklı kim haksız kim bilmis kim bilmemis muhabbetti niye ?

tekrar yazıyorum ve alıntılama yapma kardesim!
sen duzelecigini sanıyorsan devam et. ben devam etmiyorum. umarım anlamısssındır.

not: yt de reklamlar gayet iyi sanırım sen bilmiyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri