SeaNoNe
Yasaklanmış
Bende hic bir kanalda boyle bir ibare belirmemis ama istatistikler sifirlanmis tamamindaPara kazanmayı etkinleştir yazısı çıkar karşına
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende hic bir kanalda boyle bir ibare belirmemis ama istatistikler sifirlanmis tamamindaPara kazanmayı etkinleştir yazısı çıkar karşına
Kanal takip programında dolar işareti yanmayan bir içerikten reklam çıktı..
Nasıl olucak ben çok güveniyrdum bu programa.. Demekki eksik bişey var...
![]()
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] hocam analytics güncellendiğinde web sitesinden kazanda aynı andamı güncelleniyor ?
1 mart güncel![]()
reklam gosterımlerı yukselmıs gıbı sızde nasılsayım var, kazanc yok sabah gelir
bende 3 mart yazıyor acaba sızdede 3 mart olabılırmı
sonradan anladım duzelltım3 mart degil o ya
03/01
Mart'ın 1
Normal istatistikte Şubat bu
geçen ayın geliri (February 2017)
$***
Ayarlar kısmında bu.
February 2017 $farklı rakam*
kafası hala karışık dailynin.
Birşey getirmesini beklemiyorum bu kanalında, birgün 800 izlenen kanal diğer gün 110 izlenime düşüyor kendi kafasına göre en uyuz olduğum bu.
![]()
Analytics mart 1 gösteriyor hala kazanç sıfır 1 günlük kazançsa yansıyan mart ayı güzel geçicek sanırım![]()
dimi , bi artis var hemde baya . dur bakalım 2 mart ta icinde olabilir belki
Keşke tek günlük kazanç olsa ama bana bu 2 günlük kazanç gibi geliyor,çünkü tek günlüğe göre hesaplarak CPM aşırı yükek çıkıyor o da pek mümkün değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.