Dailymotion Aralık Kazançları Ocak 2016 Ödemeleri

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
An itibariyle Dailymotion Şaşırdı ödemeler 3-4 katına fırladı..

Normal ocak kazançları çok düşük gelirken aralık kazançları 3-4 katına çıkm

Normal ocak kazançları çok düşük gelirken aralık kazançları 3-4 katına çıkmış :)

nLWnmM.jpg

Aynı sorun bende de var düzeltirler dailymotion kimseye fazladan para ödemez ödese bile diger aylardan keser.

Zaten aralık ve ocak sorunluydu o sorunu düzelttiler ya normal kazancımız buydu yada dedğiniz gibi hata var..

Hocam bu dailyde ornek bakıyorum gunluk 1k ızlenım dıyor ama para kazanan izlenım kısmında gunluk 150 gosteryor bu acaba sızdede boylemı

1k izlenim dediginiz videonun izlenme sayısı hocam,150 dediginiz ise reklam çıkanlar ki bizi ilgilendirende aslında orası :)

ayrıca,şuan verilerde sorun oldugu zaten istatistik sayfasında yazıyor.benim kazançlar yüksek degil,tam aksine 3 gelecekse 1 geliyor ama düzelticez diyorlar bakalım ne zaman düzelecek :(

1k izlenim dediginiz videonun izlenme sayısı hocam,150 dediginiz ise reklam çıkanlar ki bizi ilgilendirende aslında orası :)

ayrıca,şuan verilerde sorun oldugu zaten istatistik sayfasında yazıyor.benim kazançlar yüksek degil,tam aksine 3 gelecekse 1 geliyor ama düzelticez diyorlar bakalım ne zaman düzelecek :(

günlük kazançlar hepimizin eksik. ödemeler bölümüne aralık ayına bak 2-3 katı olmuş hocam

Şu anda teknik sorunlar yaşamamız nedeniyle son gelir bilgileriniz güncel veya eksik olabilir.
Merak etmeyin, ödemeleriniz etkilenmeyecek. Sabrınız için teşekkür ederiz, sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz.

arkadaşlar sadece ödeme olduğunda yazsak buraya iyi olmaz mı :) heyecanlandırmayın boş yere

Diyaloglar on numara :)
Dm de kazancı olanlar için soruyorum (ben yeniyim), 3 gündür kazançlar coştu diye bir durum duydum doğru mudur?

Dm de kazancı olanlar için soruyorum (ben yeniyim), 3 gündür kazançlar coştu diye bir durum duydum doğru mudur?
10 ocakdan beri analistik sikntili bie kalkiyor bir dusuyor.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok hocam bir yanlışlık vardı DM onu düzeltti. Aralık kazançları 2 katına çıktı herkes sevindi ama dün kazançları tekrar eski haline getirdi. :)

10 ocakdan beri analistik sikntili bie kalkiyor bir dusuyor.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle sabit yüksek olarak kalsa ne iyi :D

yok hocam bir yanlışlık vardı DM onu düzeltti. Aralık kazançları 2 katına çıktı herkes sevindi ama dün kazançları tekrar eski haline getirdi. :)

Işte bu kötü haber oldu, Ona göre Yanlışlık bize göre çok doğru. Keşke bize göre doğru yolu bulsa... :cool:

benim aralık kazancı eksikti, 2 gün önce 3 katına çıktı sonra hesapladığım gerçek olması gereken değere indi. Arttı diye o kadar da sevindiydim ya :D
birde analitikler hangi aralıklarla güncelleniyor 12.01.2016 sonrası gelmedi bende

benim aralık kazancı eksikti, 2 gün önce 3 katına çıktı sonra hesapladığım gerçek olması gereken değere indi. Arttı diye o kadar da sevindiydim ya :D
birde analitikler hangi aralıklarla güncelleniyor 12.01.2016 sonrası gelmedi bende

14'e kadar var bende

ödeme alan varmı

Kanallarımdaki izlenimler bu hızla giderse 100 sene sonra belki :)

yabancı sosyal medya sayfalarında paylaşım yapmama rağmen kanallarım İngilizce içerik olmasına rağmen üzerlerine her gün tir tir titrememe rağmen istediğim sonucu alamıyorum :( Bir yerde bir yanlışlık mı yapıyorum:rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri