Dailymotion Aralık Kazançları Ocak 2016 Ödemeleri

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
Kanallarımdaki izlenimler bu hızla giderse 100 sene sonra belki :)

yabancı sosyal medya sayfalarında paylaşım yapmama rağmen kanallarım İngilizce içerik olmasına rağmen üzerlerine her gün tir tir titrememe rağmen istediğim sonucu alamıyorum :( Bir yerde bir yanlışlık mı yapıyorum:rolleyes:

içeriklerinizi değiştirin.
bende izlenim almıyordum geçen rastgele bir içerik girdim bir gecede 3k izlenim geldi(en çok izlenen videom bi anda arap atı gibi açıldık :D )

---------- Spam Engelliyici 22:13 ---------- Önceki Mesaj 22:13 ----------

14'e kadar var bende

belli güncelleme tarihleri vb. mi var ki bilginiz var mı

bende izlenim almıyordum geçen rastgele bir içerik girdim bir gecede 3k izlenim geldi(en çok izlenen videom bi anda arap atı gibi açıldık :D )

Sanırım birazda şans meselesi :)

Genelde her gün ama arada 4 5 günde bir güncellendiği de oluyor

Geçen ayda yıldızlar kalkmadı. Kalktığı gün direk ödemeleri yaptılar zaten. Bu ayda o şekilde olur. Önemli olan o aya ait tek tek gün kazanclarınızı hesaplayıp ödemeler kısmında ki tutara eşit geliyorsa bence kazanclar kesinleşmiş manasın ödemeler yaklastı manasına geliyor.

2-3 gün öncesine kadar tek tek topladıgım rakamdan daha eksik bir rakam yer alıyordu ödemeler sekmesinde.

Birçok sekmesinde gelir istatistiklerinde sorun vardır heycan yapmayın teknik problem yaşıyoruz kazançlarınız eksik yatacaktır diyor ama bu ay baya geciktirler.

bu ayın kazancıda kesinleşmiş yıldız kalkmış

Yildizlari hallettiklerine gore su istatistikleri bi guncellesinler dm ne hantal arkadas

Benim bir kanal vardı o uzun video şeyi açıktı herhalde.Hazır konu bulmuşken sorayım sadece banka hesabına mı ödeme alabiliyoruz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri