Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
parasıyla öğretsin bana şu dm yi biri bana![]()
parasıyla öğretsin bana şu dm yi biri bana![]()
Adamlar aralik + 12 ocagi yollamslar
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ögrenecek bişey yok tamamen nasip işi ne gelirse eline yükle hiç ummadığın videolar izleniyor![]()
ocak 12 den sonra istatislikler bozuldu muhtemelen ondan hocam
iyide benim 12 dolar veren kanalın ocak 13 14 unu 0.5 0.7 cent olarak hesaplayıp göndermişlerşimdi mail atsam adi karı copyright der kanalı kapar
Hocam ögrenecek bişey yok tamamen nasip işi ne gelirse eline yükle hiç ummadığın videolar izleniyor![]()
January 2016 $0.02*
January 2016 $xxx.39
Gördüğünüz gibi yeni bir January 2016 şeyi açmışlar.Sanırım ayın 12inden snrası oraya eklenecek....
Hocam sen daily'in sana fazla yatıracagını mı sandın tabiki onu kesecekler.
toplam 4 kanal vardı 4 ü de sorunsuz geldi bakalım paypal kıllık çıkarcak mi adiler
Simdi bankaya cekim yapnca paypalin bloke koyma olayi varya yeni hesap ilk defa odeme cektim bankaya bakalm sorun çıkacak mi.Dm ye brsey demedm paypala lafmKuruşu kuruşuna yatmış komisyon bile kesmemiş adamlara ne diye adi diyon![]()
Simdi bankaya cekim yapnca paypalin bloke koyma olayi varya yeni hesap ilk defa odeme cektim bankaya bakalm sorun çıkacak mi.Dm ye brsey demedm paypala lafm
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.