aralık ayı kesinleşti ve ödeme beklenmekte ödeme gelmeden güncellemesek konuyu artık arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeler başladı arkadaşlar
paypaldan mı başladılar [MENTION=12529]SameT[/MENTION] önce
gelen mailde payoneer aracılığı ile yazmıyor. Önceden öyle yazardı
Payment has been sent for (kanal adı) bu yazıyor
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] 2016 da arka arkaya gelen ödemeler 17 ile 20 sinde gelmişti inş arka arkaya alırız 2 aylık ödemeyide![]()
Maillerde payoneer aracılığı ile mi yazıyor ?
Şuna bakıpda bir şey anlayan var mı ? : Dailymotion 1 mart'da reklamlar mı sona eriyor anlamadım tam olarak
Edit : 2. mail geldi onda payoneer yazıyor tamamdır![]()
Ödeme gelmiş, ama twk aylıkmı yoksa 2 aylıkmı anlayamadım, bilen varmı
Selamlar..Daha önce yazdım cevap veren olmadı belki başlık canlıyken bir arkadaş yardımcı olur bana, geçen seneden kalma boş bir DM hesabım vardı aralık ayında video atmaya başladım ancak kazanç her zaman 0.00 gözükünce bıraktım ve hala öyle gözüküyor. Reklamlar görünüyor, şimdi arada bir video atıyorum. 2k ya yakın bir izlenim var, belirli bir rakamdan sonra mı yansıyor para kazanma bilgileri?
Hatta DM kanalınıda Fulscreen hesabıma bağladım yine değişmedi bu durum.
Daha önce yazdım cevap veren olmadı belki başlık canlıyken bir arkadaş yardımcı olur bana, geçen seneden kalma boş bir DM hesabım vardı aralık ayında video atmaya başladım ancak kazanç her zaman 0.00 gözükünce bıraktım ve hala öyle gözüküyor. Reklamlar görünüyor, şimdi arada bir video atıyorum. 2k ya yakın bir izlenim var, belirli bir rakamdan sonra mı yansıyor para kazanma bilgileri?
Hatta DM kanalınıda Fulscreen hesabıma bağladım yine değişmedi bu durum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.