Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sonunda kesinleşmiş aralık.ödemeler sayfasında aralık ayının yanındaki yıldız kalkmış.
edit : aralık ayının kazançları yeniden düzenlendi deniyordu,bende 4 kanal var bu ay ödeme alacak olan ve 4 kanala toplamda 76$ eklemişler sonradan.bu ay ödeme bekleyenler kontrol etsin kazançları.
hocam bende de artis var, yani aralik kazanci uzerine 70$ fazla eklenmis, bi de PROCESSING kismina dusmus yani, kesinlesmege girmis de ama henuz tarih falan gostermiyor, acaba yeniden duzenleme olur mu kazancta?
tarih göstermiyor derken hocam?ne tarihi gösterecek anlamadım....
bu kismi diyorum hocam henuz tarih netlesmemis sadece processing yaziyor, sende de oyle degil mi?
![]()
ben hala eski tasarımda takılıyorum,bi bilgim yok o konuda hocam![]()
Üstad eski sürümde nasıl kaldın ?Yaptığın ayrıca bir durum varmı
2 ay birden öderlermi acaba??
Dailymotion da hep mi böyle 2 ay geriden geliyodu bu ay mı böle?
kesinleşen yeşil renkli yerdeki ödenecek değil mi? benim yeni tasarım olduğu için hangi ay olduğunu bilmiyorum![]()
Harbiden bu yeşil olan kısım değilmi? Kesinleşen kazanç?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.