- Web sitesi
- www.derinajans.com
* Kalkmis
. hayirli olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yıldız kalkmadan once odeme alacak kanalımın ıkısıde partnerden cıkıs yaptı odeme de yapmazlar sanırım
şimdi mail geldi payonerden,dm paraları geldi diye.
not : dm ödemelerini payoner aracılıgı ile direkt olarak bankaya alıyorum.normalde böyle bi mailın geldigini dahi hatırlamıyorum ama şimdi şans eseri gözüme çarptı.eylül 2018 ödemesini göndermişler bi kanalın260-270 $ vardı içerde,150lik eylülü göndermişler ama kasımdaki 110-120$den yine ses yok.neyse,bunada şükür tabi.
edit : bu arada benimde 2 kanal kapanmış...para vermesini geçtim ben zaten,istemiyorumda.bari şu kanalları kapatmasa,videolar güzel güzel dursa içerde![]()
video içerikli sitelerim var,host olarak kullanıyorum dmyi.Ne isine yarar para kazanmayan kanal?
banka odemesı alan oldumu
video içerikli sitelerim var,host olarak kullanıyorum dmyi.
gelmiş ama 150 $ ödemede 15$ kesinti var.eskiden 1 kuruş kesmezlerdi arkadaş,bu ne böyle![]()
Birde havale ücreti adı altında para kesmişler hocam
Enpara da yaklaşık 3 dolar civarı kesmişkim kesmiş hocam?ayrıyeten kontrol etmedim ben gelmesi gerekenle gelen parayı karşılaştırmadım.payonerden gelen maila baktım,transfer fee olarak onlar kesmiş 15$ı.dmden payonere geçtiginde yada para hesaba yatarken enparada kesik attıysa filan hiç şaşırmam![]()
Arkadaşlar ilk defa ödeme alacağım * işaret kalkmış ve fatura oluşmuş, işlemde yazısı yazıyor, mevcut payooner ekledim fakat kayıt tamamlanmadı yazıyor, yapmamız gereken başka bişey varmı, mailden onaylama falan yapılıyormu, maile giremiyorum mynet maildi mailde değişmiyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.