Dailymotion banka hesabı hakkında

• Kullanıcı azenec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
Ekli olan paypal hesabını kaldırdıktan sonra daha önceden açmış olduğum payoneer hesabını bağlamaya çalışıyorum ama olmuyor.İlk ekrandaki banka bilgileri kısmını dolduruyorum banka transferini seçiyorum ileri diyorum bu ekran geliyor bilgileri giriyorum böyle bir hesap var diyor, yeni üyelik bölümü çıkıyor sanki giriş sayfası yok.Ozaman her kanal iin ayrı payoneer hesabımızmı olacak bir anlam veremedim.
vjc3f4bl.png

mhxx8nfk.jpg

ben anlatayım bir payoneer hesabın varsa 3. seçeneği seçeceksin yani mastercard payoneer

senin seçtiğin direk banka hesabına yatsın diyorsun yani yeni bir hesap açıyorsun senin payoneer hesabınla alakası olmayan bir hesap

kısaca sen 3. seçeneği seç devam et

ben anlatayım bir payoneer hesabın varsa 3. seçeneği seçeceksin yani mastercard payoneer

senin seçtiğin direk banka hesabına yatsın diyorsun yani yeni bir hesap açıyorsun senin payoneer hesabınla alakası olmayan bir hesap

Teşekkür ederim, 3. seçenekte olması gereken hesabınızda oturum açın bölümü varmış.Hesabı ekledik iyi güzel, şimdi kartı adresimize isteyip yatan parayı yalnızca kart ile mi çekebiliyoruz yoksa banka hesabımıza parça parça gönderebiliyormuyuz.

Teşekkür ederim, 3. seçenekte olması gereken hesabınızda oturum açın bölümü varmış.Hesabı ekledik iyi güzel, şimdi kartı adresimize isteyip yatan parayı yalnızca kart ile mi çekebiliyoruz yoksa banka hesabımıza parça parça gönderebiliyormuyuz.

Sen tr banka hesabı eklemeye çalışmıyormuydun ? Payoneer kartlı hesabı açıp eklediysen zaten kartın çıkmıstır yola 29.95 usd ılk yatan paradan keser refli linkten açmadıysan hesabı bonus gelmez 25 usd 3.15 usd çekım basına teb bankası dolar verir dolar çekebileceğin atm bulursan standart örnek 100 usd cekmek için atmden hesapda 100+ 5.15 usd olması lazım kartla çekmek için teb bankasıda komisyon alır 2 usd yanı

Son düzenleme:
Sen tr banka hesabı eklemeye çalışmıyormuydun ? Payoneer kartlı hesabı açıp eklediysen zaten kartın çıkmıstır yola 29.95 usd ılk yatan paradan keser refli linkten açmadıysan hesabı bonus gelmez 25 usd 3.15 usd çekım basına teb bankası dolar verir dolar çekebileceğin atm bulursan standart örnek 100 usd cekmek için atmden hesapda 100+ 5.15 usd olması lazım kartla çekmek için

Evet Kuveyt TR hesabına çekmek istiyordum, paypal'ı silince payoneer'in mantıgını anladım, ben direk IBAN gireyim ödeme oraya gelsin diye düşünmüştüm illaki araya payoneer girmesi gerekiyormuş anladım.
Payoneer kartlı açmadım banka hesablı açmıştım hesabı ama az önce adrese kart söyledim ne olur ne olmaz.Eğer kart söylemesem 29.95 lik kesinti yapmazmıydı? dm den banka bilgileri kısmını kartlı payoneer olarak girdik kartımız olmasa tanımladığımız bankaya çekebilirmiydik? neyse onlar geçti artık, refli linke tıklamıştım sonra gizli sekme olduğunu anlayınca diğer tarayıcıdan manuel giriş yaptım sanırım 25$ lık hediye gelmicek.
Sormak istediğim birşey daha var, payoneer de paypal gibi istediğimiz zaman istediğimiz tutarı bankaya çekebiliyormuyuz yoksa payoneer e yatan paranın tamamı tanımlı olan banka hesabına mı aktarılıyor.

Evet Kuveyt TR hesabına çekmek istiyordum, paypal'ı silince payoneer'in mantıgını anladım, ben direk IBAN gireyim ödeme oraya gelsin diye düşünmüştüm illaki araya payoneer girmesi gerekiyormuş anladım.
Payoneer kartlı açmadım banka hesablı açmıştım hesabı ama az önce adrese kart söyledim ne olur ne olmaz.Eğer kart söylemesem 29.95 lik kesinti yapmazmıydı? dm den banka bilgileri kısmını kartlı payoneer olarak girdik kartımız olmasa tanımladığımız bankaya çekebilirmiydik? neyse onlar geçti artık, refli linke tıklamıştım sonra gizli sekme olduğunu anlayınca diğer tarayıcıdan manuel giriş yaptım sanırım 25$ lık hediye gelmicek.
Sormak istediğim birşey daha var, payoneer de paypal gibi istediğimiz zaman istediğimiz tutarı bankaya çekebiliyormuyuz yoksa payoneer e yatan paranın tamamı tanımlı olan banka hesabına mı aktarılıyor.

Sen direk tl hesap ekleseydin payoneer açma gerek yoktu payoneer üstünden direk senin hesabına gelıcektı para payonnerr kendı kurundan çevirip tl olarak atıcaktı sana parayı payoneer demesi daily kendi hesabından yollamıyor payoneeri aracı kullanıyor ama sen kartsız payoneer açmısın yıllık ücret yok ondan önce payoneer hesabına gelir para ordan kendi hesabına çekersin her para yattığında daily den payoneer heaabına 1 usd kesıyor sanırım konusu var komısyon oranlarının ama direk tr hesabı ekleseydin daha güzel olurdu istediğin tutar çekmezsin payonnerden limitler var forumu araştır biraz görürsün limitleri bende kartlı var ondan kartsız hesap lımıtlerını fazla bılmıyorum payoneerde

Son düzenleme:

hocam bilgiler icin tesekkurler bu resimlerde gozuken yerlere kanal mailinimi girelim yoksa payonner hesap mailinimi girelim ve isim soy isim kısımları rastgele isimlerden olussa olsa sıkıntı olurmu

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

ben bir DM hesabına payonner gercek bilgilerini girdim diger hesaba kanal ad soyad kanal mail bilgilerini girdim en sonunda payonner hesabım var tıkladım ve payonerr mailini girdim ikisindede durumn aktif gozukuyor

hocam bilgiler icin tesekkurler bu resimlerde gozuken yerlere kanal mailinimi girelim yoksa payonner hesap mailinimi girelim ve isim soy isim kısımları rastgele isimlerden olussa olsa sıkıntı olurmu

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

ben bir DM hesabına payonner gercek bilgilerini girdim diger hesaba kanal ad soyad kanal mail bilgilerini girdim en sonunda payonner hesabım var tıkladım ve payonerr mailini girdim ikisindede durumn aktif gozukuyor

Gerçek bilgilerini yaz payoneer maili gireceksin

http://slitherio.co - Mobil imza

Arkadaşlar payoneer ekleyeyim diyorum ama yeni payoneer hesap açmam için yönlendiriyor. Ne yapmam lazım?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar ben paypaldan banka hesabı ekledim ama bir haftadır beklemede inceleniyor diğerleri onaylamış bunda 600 dolar fln var ondan mı acaba diğerleri 120 dolar falandı.iptal edip tekrar mı deneyeyim.onaylama mail falan da gelemdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri