Dailymotion Başlıycaklar.. Konuyu Okuyun!!! Lütfen

hepsini okudum eline saglık kafama yatan da var yatmayanda upload limitlerini gectim az olsun oz olsun ama her videoda reklam cıkmaması benı sogutuyor onuda takıp etmek gerek hangı ıcerıklerıde reklam cıkıyor telıf gelmıyor kanala zararı yok ama vıdeoları kaldırıyorlar yt kadar spam yapılcak bı yer degıl ama 3-5 kanal takıp ederek guzel kazanclar saglana bılır

elinize saglik hocam öncelikle basiniz saolsun Allah rahmet eylesin, bende yazdiginiz iki kategoriyi acikcasi dün kesfettim, ancak daily de gercekten sartlar agir cok fazla kanal acilmaya baslandi, hit bu kanallar arasinda paylasilinca videolar da pek izlenmiyor acikcasi ben kendim birkac aktuel seri buldum onlari ilk ben upload ettim bir gecede baya bir izlenme oldu ama cpm si 0,9 $ civari oldugundan pek bir kazanci olmadi ve bunun sürekliligini de saglayamadim acikcasi birkac kez videolarim patladi onun disinda cogu kanalima bos yere emek harcadim daily de sistem biraz farkli isliyor benim gördügüm kadariyla 1 kanal + 1 blog + 2-3 sosyal medya hesabi gibisinden calisilirsa birseyler kazanmak mümkün onun disinda kategoriyi dogru secmek ve aktuel kalmak önemli son olarak belki de dailymotion da yotube gibi yavastan büyüyecek sonra youtube gibi daha fazla uploadera ihtiyaci kalmayacak ve kati kurallar uygulamaya baslayacak, tabi bunu zaman gösterir, herkes icin hayirlisi olur insallah, herkese Allah hayirli bol kazanclar nasip eylesin.

Son düzenleme:
yazı güzel gayet açıklayıcıda olmuş ama tek katılmadığım dailye günlük 10-20m ziyaretçi çok çok az bi rakam ki gerçek sayı bunun çok üstündedir, sonuçta tüm avrupaya hitap eden büyük bi servis dm nerden baksan 300-500 m yi buluyodur

Hello,

We thank you for your email and apologize for the inconvenience. Your revenues for August and September are a little bit delayed, due to the changes that were implemented, but our team is actually working on this issue and will fix it as soon as possible.

You will only be paid if your revenue balance exceeds $100 (USD).

We remind you that if there's an asterisk (*) on your payment tab, it means that your current balance is just an estimation.

Don't hesitate to email us again if you have another question.

Best regards,
Iolanda
This email is a service from Dailymotion support.
Turkçesi:
Merhaba,

Biz e-posta için teşekkür ederiz ve rahatsızlık için özür dileriz. Ağustos ve Eylül Sizin gelirleri biraz dolayı uygulanmıştır değişiklikler, gecikmiş, ama bizim ekip aslında bu konuda çalışan ve kısa sürede bunu çözecektir vardır.

Senin gelir dengesi 100 $ (USD) aşarsa sadece ödenecektir.

Biz ödeme sekmesinde bir yıldız (*) varsa, geçerli dengesi sadece bir tahmin olduğu anlamına gelir olduğunu size hatırlatmak istiyoruz.

Başka bir sorunuz varsa tekrar bize e-posta tereddüt etmeyin.

Saygılarımla,
Iolanda
Bu e-posta Dailymotion destek bir hizmettir.

Daily başlıycaksınız yada başlayıp başlamamak arasında gidip geliyorsunuz.. Bu makaleyi okumadan başlamayın...

2004-2005 Yılından beri internetten para kazanma işlerindeyim. Kökenim Çok eski 2008`den sonra ise Uploader olarak aktif çalışyorum 2008`den beride çalışmam tek işim budur..

Burdan bir dostum YT işi ilk başladığında çağardı beni Youtubeye kendi işimde çok kazandığım için girmedim aradan baya bir zaman geçince kendi işimde biraz düşüş oldu ACTA-PİPA-SOPA yasası belimizi kırdı tekrar yt işini ufak ufak düşünmeye başladım...
Aynı arkadaşla detaylı konuşmaya başladım o gece saat 3-4 e kadar sohbet ettik kesin başlıycaktım. Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde babamı kaybettiğim haberiyle memlekete gitmek zorunda kaldım..

Aradan 1 sene Sonra 2014 kasım sonlarında başladım YT işine fakat atı alan üsküdarı geçmişti ama genede direndim ocak ayı sonlarına kadar YT`de ısrara devam ettim yapamadım kuralları bana ağır geldi...

Tamda O dönemde Daily konusu merakımı cezbetti ve başladım başladığım dönemlerde kısıtlamalar yoktu doldurabildiğim kadar kanal doldurdum.. Kazanamadım Güncele geçtim Dizi çizgi film haber ne varsa atıyordum her geçen gün yeni yeni şeyler öğrendim..

Saatlerce çalışmak yerine Günü gelen 1 dizi kesfetmiştim sonra 2 sonra 3 sonra 4 artık sadece o dizilerin gününü saatini hangi ülkede yayınlandıgını vs... vs.. öğrenmek kaldı Wipikedia :) Artık bundan sonrası senin becerinde dizilerden başrol oyuncularının hayatlarıyla ilgili klipler katıldıkları talk showlar diziden sahnelerle süslenmiş romantik klipler... Vs..vs.. tamamen senin hayal gücünde..

Duyar gibiyim Hangi Diziler onlar diye soruşunuzu Hemen söyliyim 2 tanesini Home And away ve Neighbours ne ekmeğini yedim bilemezssiniz 2 side Avusturalya dizisi ve bir tanesi 1988 yanlış hatırlamıyorsam o yıldan beri oynar 6000 bilmem kacıncı bölümü ve hatanın 4 günü pazartesinden perşembeye.. Çabuk kesfedildi şimdi çıktıgı gibi 60 uploader veriyor diziyi... Kısa sürdü tabi

Güzel kardeşim Youtube seni Kapının önüne koydu işine gelirse dedi benim kurallarım bu dedi. Çıktın geldin Dailiye yada gelmeyi düşünüyorsun.. Ah bak yukarda sana bir anektod verdim hiç birşey sonsuza kadar gizli kalmıyor neredeyse 1 haftada sadece 300 dolar kazandıgım 2 içerik herkez tarafından öğrenildi..

Ne yani dünyanın sonumu Bütün daily bu 2 dizidemi dönüyo illaki bişeyler çıkar diye söyleniyor olmalısınız.. Yok canım öyle değil işte.. Çünkü Dailyde her içerikde reklam çıkmaz hele attıgın bir video saatte 3-5 izlenim alıyorsa onda hiç çıkmaz kısaca Ameleliğini yaptın içeriğin... hatta saatte 20-30 izlenim alan içerikde bile çıkması zayıf.. Lan neyde çıkar kısa kesde sadete gel der gibisiniz. Koyduğun gibi saatte 200-300 izlenim alıcak içerikte çıkar...

Yani Dailiye gelicek dostum senin en az iki ayın böyle içerik bulmakla gecicek sonraki sancılı dönemde aman içerigimi kimse bulmasın diye kamufule çabanla.. Eh şimdi biraz daha zor YT ciler geliyor durmadan herkezin biraz tecrübesi var herkez kanabilmek için biraz biraz zorluycak..

Gelelim en Temel Konuya
Bak güzel kardeşim YT-Google aynıdır aynı adamın malıdır bu yüzzden YT yi günde 2 milyar kullanıcı çeşitli nedenlerle ziyaret eder. Daily ise günde 10 milyon bilemedin 20 milyon. yani 2 milyar kullanıcıya hitap eden sen 10-20 milyon kulalnıcı olan Dailyde ne yapabilirsin önce bunu sormalısın kendine öyleki vericegin içerikle artık 100 uploaderle yarıscaksın 20 milyon kullanıcıyı 100 uplaodere bölüceksin... Gerisini sen düşün...

Gelme demiyoruz Gel ama YT`deki Kullanıcınıda Getir
ben bu konuyu ağzınıza 1 parmak bal çalıp sonra kenara çekilmek için yazmıyorum ölçün tartın sonra kafanızı Dizlerinin arasına koyup iyice düşünüp gelin.. Yt`den geliceksen kapanmamış kanalında Link kısalt deki YT`nin yaptırımlarından dolayı artık burdayız kullanıcılarını çek 10-20 milyonluk pazarı 30 milyon sonrasında 40 milyon yap.. Seni kapı dışarı eden YT`ye sende tavrını koy.. Yoksa burayıda YT gibi yapıcaksan azda olsa kazanana engel olma...

Ben bunları yazdım.. hatta ilk ben yazdım Daily konusu sır gibiydi öyleki ben ilk makaleyi hazırladıgımda insanlar publişher ile offical farkını dahi bilmiyordu ya benım para kazanma hala aktif değil diye Yakınıyrlardı.. Konuyu Açarken özellikle YT`cilerden şunu bekliyordum YT`deki kitlelerinide getirirler... Olmadı..

Hadi Diyelimki Başladınız

Kısıtlamalar belimizi büküyor gün oluyor tek video atamıyoruz..
Hadi diyelim sizde benim Gibi 1-2 dizi talk show cizgi film vs... vs.. yakaladınız tek içerik çalıstınız En başa dönelim. 1 ay kamufüle ettiniz 2 ay sonra keşfedildi Ne yapıcaksınız.. Başlayın gelin görün ama görmeden önce iyice düşünün

Videoyu Basar geçerim Keyfime Bakarım
Böyle düşünüyorsunuz Yok kardeşim kazın ayagı öyle değil kısıtlamalar telifler vs.. öyle yok işte burda şartlar daha agırdır.. alırım 15 vds her kanal ayrı vds de acar yukleme limitimi arttırım diyorsun peki ya astarı yüzünden pahalı gelirse 15 vds nin parasını dahi çıkartamazssan.. Doğru düşünün 3 kez düşünün 5 kez düşünün doğru kararı verin. Dailyde her içerikde reklam çıkmaz o yuzden Basar geçerim deme...

Umarım bu makale yardımcı olur...
Saygılar iyi geceler
Eline sağlık hocam dailymotiondan para kazanma olayının mantığını güzel anlatmışsın.

Hocam tam düşündüğüm mantığı yazmıssın fakat daily daha banka bilgilerimi girmeme izin vermiyor teşvik etmiyor ki sürekli bir engel koyuyor

daily hiç bir zaman youtube gibi olmaz zatende öğrenci adamız sonuçta ne çıkarsa kardır

Her ay 2-3 kanalda ödeme eşiğini geçip alsam bana yeter. Öğrenciyiz zaten

tamamını okumadım ama arada okuduğum kelimelerde boşverin gelmeyin,uğraşmayın diye anlaşılıyordu :D
yoksa ilk bölümde yol yöntem göstermen hoş olmuş

Son düzenleme:
Çok güzel bilgilendirici makale olmuş, Daralll hocamında söylediği gibi biraz tırmalamak gerekiyor. Olmuyorsa boşa çaba göstermeyin der gibi olmuş. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Para kazanılıyor tabiki de ama izlenim az ve her izlenimde reklam çıkmıyor . Youtube bambaşkaydı. Onun yerini tutmayacak ama yine de denemek lazım.

Öncellikle Allah rahmet eğlesin başınız sağolsun.Makaleyi güzelyazmışsınız, YT nin DM den farkı arkasında google gibi bir arama motorunun olması.Googlede aradığınız ilk şey yt çıkıyor mesela.Bu yüzden yt gibi dm nin olması zor bir ihtimam belki yahoo nun desteğini alırsa olabilir.Makalenizde şu kısma katılmıyorum " Yt kanalınız varsa video altında link verin dm yönlendirin " Çoğumuz spamcıyız ve render ile geçiyoruz engeli bu şekilde hem içerik açık açık belli edilmiş olacak hemde YT video altında linke iyi bakmıyor spamdan milyonluk kanalı uçurur.

Gerisi için ellerinize sağlık, sosyal medya ile desteklenirse DM deki kanalların aktif olabileceğini düşünmekteyim.Fakat YT gibi kolay iş değil tabi at bırak izlenir mantığı DM de gitmiyor

Mobil olarak gönderildi.

hiç bişeden korkmayın yapın yapıştırın arkadaşlar konu sahibi için demiyorum ama yıllarca partner firmaları parada ödemiyordu kanalda almıyordu!! daha doğrusu öyle diyorlardı? ona bakarsanız ama partnerler kanal kapatmaya başlayınca o önde gidenler aahhh gitti kanallarım diye isyan ediyolar. şimdi sen o bu iyi yapamadı diye kimse yapmamaya çalışmasın el elden üstündür 5 senedir internet ortamlarından para kazanan birisi olarak 1 ay önceki başlayan adamdan tio alıyorum buda herşeyin iyisini iyi yapan kazanır demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri