Dailymotion Bot Öneriniz?

• Kullanıcı Winston
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Winston

Kayıtlı Üye
Dailymotionda onerebileceğiniz bot var mı düzgün çalışan? Scriptte olabilir. Ne önerirsiniz?

EDİT: Tekrar konu açmayayım dedim.Forumdaki programcı botçu arkadaşlardan ricam birisi Dailymotion masaüstü bot yapsın lütfen.Malum şahısın masaüstü botundan başka bot yok,o da ilgilenmiyor zaten.Aylık 30 değil 50 tl verelim sorun değil.Doğru düzgün çalışan masaüstü bot lazım.

Son düzenleme:
kişiye özel yapıyor bir arkadaş ben yaptırdım kendime...
Henüz kullanmadım
siz özelliklerini söylüyorsunuz o özelliklere göre fiyat veriyor
LZO7MG.jpg

kişiye özel yapıyor bir arkadaş ben yaptırdım kendime...
Henüz kullanmadım
siz özelliklerini söylüyorsunuz o özelliklere göre fiyat veriyor
LZO7MG.jpg

hocam o arkadaşı neyle bulucaz bir isim falan verseydin bulmaca gibi konuşmussun resmen :D siz ne kadara yaptırdınız nasıl bir bot vs. yazarsanız iyi olur hayırlı olsun bu arada :D

Sağol hocam.Günlük video yükleme sınırı var mı acaba hiç dailymotion kullanmadımvideoyapta .Çok eskiden youtube video yüklemek için kullanıyordum videoyapı.

1 günde 1den fazla kanala video atabiliyorsun hocam videoyapda ama tabiki dailymotion un belirledigi her kanal için olan limiti aşamazsın.normal bi kanala işte ortalama 120dk video atabiliyoruz.

1 günde 1den fazla kanala video atabiliyorsun hocam videoyapda ama tabiki dailymotion un belirledigi her kanal için olan limiti aşamazsın.normal bi kanala işte ortalama 120dk video atabiliyoruz.

Hocam videoyapta her kanala aynı ip ilemi atıyor mesela 10 kanalım var 10 tanesinede bir günde 1 er saatlik video atabilir miyim?

Hocam videoyapta her kanala aynı ip ilemi atıyor mesela 10 kanalım var 10 tanesinede bir günde 1 er saatlik video atabilir miyim?

aynı ip ile atması imkansız hocam,proxy ile atıyor.aynı ip ile atabilsek zaten 75 (hatta artık 100 tl oluyor bikaç güne) vermek yerine 30-40tlye bi vds alıp oradan atardık :) 10 farklı kanala,1er saatlik 1er tane video atabilirsin hergün.ama öyle bi nokta atışı yapman gerekiyor ki bunun için,çok büyük bi bilgi yada şans gerek.o 10 kanala günde 1er video atarak bişey kazanacagını hiç sanmıyorum şahsen ben.yt bilgisi dmde işe yarasa yine neyse.ytde 1 haftada milyon izlenim aldıgım içerik dmde 6 ayda 3k izlenim almıyor :D

Tekrar konu açmayayım dedim.Forumdaki programcı botçu arkadaşlardan ricam birisi Dailymotion masaüstü bot yapsın lütfen.Malum şahısın masaüstü botundan başka bot yok,o da ilgilenmiyor zaten.Aylık 30 değil 50 tl verelim sorun değil.Doğru düzgün çalışan masaüstü bot lazım.

Tekrar konu açmayayım dedim.Forumdaki programcı botçu arkadaşlardan ricam birisi Dailymotion masaüstü bot yapsın lütfen.Malum şahısın masaüstü botundan başka bot yok,o da ilgilenmiyor zaten.Aylık 30 değil 50 tl verelim sorun değil.Doğru düzgün çalışan masaüstü bot lazım.

Forumda aktif olamasak bile, skype de destek mevcut. Her türlü sorunuzu skype üzerinden sorabilirsiniz.

Uploadextra denediniz mi hocam?

vtols 1 numara şahsen hepsini denemiş ve tecrube ettim ozellik konusunda ustune bot tanımam destek konusunda skype de sorunsuz destek veriliyor tamam bazen cevaplar gec geliyor ama sonucta sorun bir şekilde cozuluyor.

vtols 1 numara şahsen hepsini denemiş ve tecrube ettim ozellik konusunda ustune bot tanımam destek konusunda skype de sorunsuz destek veriliyor tamam bazen cevaplar gec geliyor ama sonucta sorun bir şekilde cozuluyor.

Hocam sorun bir sekilde cozulmuyor iste seninki cozuluyor olabilir bu kadar kisi bos yere yazmiyor demi?????????.Bot hata verip duruyor.Daha neler neler.Botu yapan kisi dm den veya youtubedan da anlamiyor bottan belli zaten. Adam bot yapmis sadece para getirsin diye.Diger botlar boyle degil ilgileniyor herkes musterisiyle.Ama bu .....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri