Dailymotion botu yapilmali.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Uzun Videoları Yuklemiyodu Sorunu Halletmişmiydiniz.

Son düzenleme:
zaten günde 2 video yüklenebiliyor dizi veya film kategorisinde ise bota gerek yok bence manuel de yetiyor şimdilik

2 defa kanal yaptım 2'sinde de kanal para kazanmaya başlayınca tamamen kapattılar, he öyle acayip rakamlar da değil günde 10-15 dolar civarı kazançtan söz ediyorum.Bir de dalga geçer gibi ekranda gülücük çıkıyor.Tamamen sömürü üzerine kurulmuş, öyle youtube gibi başkasının içeriğiyle para falan kazandırmaz dailymotion.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam dailymotion botunun tek eksiği kanal linkiyle video çekememek aynı toplu videodaki gibi.. Dailyideki video yükleme sınırından dolayı önceden bir kanalı çekmek için emir veririz günlük ne kadar kaç video yükleyecek ayarlarız günlük atar.. Böylelikle işlemler otomatik hale gelir diye düşünüyorum.. Yapabilirsen çok iyi olur :)

---------- Spam Engelliyici 02:16 ---------- Önceki Mesaj 01:46 ----------

Hatta bir tüyo gördüm r10da ama denemedim her saat sadece 4-5 video yüklerseniz sınıra takılmıyormuşsunuz ne kadar doğrudur bilemem

bu kadar insanı orası hayatta kaldırmaz. ben hiç uğraşmıcam açıkçası gider özgün kanal yaparım daha mantıklı en azından ödeme garantisi var

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam dailymotion botunun tek eksiği kanal linkiyle video çekememek aynı toplu videodaki gibi.. Dailyideki video yükleme sınırından dolayı önceden bir kanalı çekmek için emir veririz günlük ne kadar kaç video yükleyecek ayarlarız günlük atar.. Böylelikle işlemler otomatik hale gelir diye düşünüyorum.. Yapabilirsen çok iyi olur :)

---------- Spam Engelliyici 02:16 ---------- Önceki Mesaj 01:46 ----------

Hatta bir tüyo gördüm r10da ama denemedim her saat sadece 4-5 video yüklerseniz sınıra takılmıyormuşsunuz ne kadar doğrudur bilemem

sadece 6 video yükledim aşağıdaki uyarıyı aldım hocam ... günlük video sınırı 2 miş galba başkası diyor 1 saat üstü 2 sınırı var ... sırf denemelik açtım kanalı 6 videoda böyle oldu sınırları falan öğrenmelik açtım ne nedir falan diye :D ama 6 video kaldık :D

videoyap da toplu yükle yapıyor fakat videolar kanalda görünmüyor bi bunu öğrenebildim 6 video da :D

Yükleme Askıya Alındı
Sistemimiz tarafından, hesabınız üzerinden çok kısa bir zaman aralığında çok yüksek oranda yükleme faaliyeti gerçekleştirildiği tespit edildi. Yükleme platformunun kalitesinin korunması amacıyla, yükleme yetkiniz geçici süre ile alındı. 24 saat içinde yeniden yükleme yapabilirsiniz. Bu mesajın size yanlışlıkla gönderildiğini veya hesabınızın başkalarının eline geçirildiğini düşünüyorsanız, lütfen contact us. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Yükleme politikamız hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

[MENTION=28141]kill19[/MENTION] video yükleme sınırı varda o yüzden günlük maks 2 saatlik video..

birileri itiraz ettiğine göre güzel para var bu işte. ama biraz daha sabretmek lazım dailymotion yavaş yavaş oturuyor anladığım kadarıyla. zaten el değiştirmiş kazançlar baya yükselmiş youtube gibi.

1*2 yıl sonra ah ulan şu kafam... 2 yıl önce ytpara da konu açtılarda Dailyye yönelmedik. keşke yönelseydik diyenler olacaktır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri