SerkanYurtsever
Yasaklanmış
Geçtiğimiz ay değişik aralıklarla yapılan geciken ve günü gelen Ödemelerden 2 tnaesini payoneer bir şekilde üstüne konmaya çalıştı. Gariptir bu 2 ödemeden 1 tanesi daha önce payoneerden ödeme almış kanaldı 1 diğeri ise ilk ödemesini alıcak bir kanaldı. Dailymotion üzerinden baktıgımda isimde hiç bir hata yok herşey tas tamam doğru... Fakat ödeme yapıldıgı gün banka tarafından aranıp isimde hata oldugu için geri gönderdik dediler. o gün bize ödeme yapan banka Aktif bankdı yani payoner artık ödemeleri Türkiyede aktif banka yaptırıyor benım bankam bana dediki hatayı aktif bank yapmış isminizde bir harfi yanlış yazmış bu yüzden iade ettik karşı tarafla görüşün bildirin dediler ödeme gelme tarihi 24 ekim 24 ekimde bu güne yazıyorum ve toplamda 947 tl olan bakiye için sürekli sorun çıkartıyorlar aslında durum çok açık aktif bank taraflı diyorum benden abuk subuk belgeler istiyorlar öyleki arasında bankamın alınan ödemeler sayfasının son 3 aylık görüntüsü bile var.. Nerdeyse aldın ama bizi kandırıyorsun durumuna düştüm.
Olmaz demeyin Çok ahlaksız bir şirket sizinde başınıza gelebilir. 1 elin nesi var 2 elin sesi var aşşağıda vericegim ingilizce metini dailymotiona gönderirsek belki farkındalık yaratabiliriz...
Öncelikle sırasıyla işlemleri anlatıyorum
ilk aşamada buraya giriyorsunuz https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/new?
ilk seçenek Monatization and Blindg sein - altta kanal adını belirtin sonrasında bank transferi secin subjekte Payonner problem yazın
ve şu metini yapıstırıp gönderin
ingilizce
We are complaints from payoneer as turkish uploaders. They do not send the money you send to us on time, and they are not interested when we ask for help from customer service. We want a different payment method.
Türkçesi şöyledir
Biz türk yükleyiciler olarak Payoneer`den oldukça müzdaribiz gönderdiğiniz paraları zamanında tarafımıza ulaştırmıyor müşteri hizmetlernden yardım istediğimizde ise ilgilenmiyorlar Farklı bir ödeme yöntemi koyarsanız seviniriz.
Olmaz demeyin Çok ahlaksız bir şirket sizinde başınıza gelebilir. 1 elin nesi var 2 elin sesi var aşşağıda vericegim ingilizce metini dailymotiona gönderirsek belki farkındalık yaratabiliriz...
Öncelikle sırasıyla işlemleri anlatıyorum
ilk aşamada buraya giriyorsunuz https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/new?
ilk seçenek Monatization and Blindg sein - altta kanal adını belirtin sonrasında bank transferi secin subjekte Payonner problem yazın
ve şu metini yapıstırıp gönderin
ingilizce
We are complaints from payoneer as turkish uploaders. They do not send the money you send to us on time, and they are not interested when we ask for help from customer service. We want a different payment method.
Türkçesi şöyledir
Biz türk yükleyiciler olarak Payoneer`den oldukça müzdaribiz gönderdiğiniz paraları zamanında tarafımıza ulaştırmıyor müşteri hizmetlernden yardım istediğimizde ise ilgilenmiyorlar Farklı bir ödeme yöntemi koyarsanız seviniriz.