Dailymotion Çalışan Arkadaşlar Benim başıma geldi Sizin başınıza gelmesin

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Geçtiğimiz ay değişik aralıklarla yapılan geciken ve günü gelen Ödemelerden 2 tnaesini payoneer bir şekilde üstüne konmaya çalıştı. Gariptir bu 2 ödemeden 1 tanesi daha önce payoneerden ödeme almış kanaldı 1 diğeri ise ilk ödemesini alıcak bir kanaldı. Dailymotion üzerinden baktıgımda isimde hiç bir hata yok herşey tas tamam doğru... Fakat ödeme yapıldıgı gün banka tarafından aranıp isimde hata oldugu için geri gönderdik dediler. o gün bize ödeme yapan banka Aktif bankdı yani payoner artık ödemeleri Türkiyede aktif banka yaptırıyor benım bankam bana dediki hatayı aktif bank yapmış isminizde bir harfi yanlış yazmış bu yüzden iade ettik karşı tarafla görüşün bildirin dediler ödeme gelme tarihi 24 ekim 24 ekimde bu güne yazıyorum ve toplamda 947 tl olan bakiye için sürekli sorun çıkartıyorlar aslında durum çok açık aktif bank taraflı diyorum benden abuk subuk belgeler istiyorlar öyleki arasında bankamın alınan ödemeler sayfasının son 3 aylık görüntüsü bile var.. Nerdeyse aldın ama bizi kandırıyorsun durumuna düştüm.
Olmaz demeyin Çok ahlaksız bir şirket sizinde başınıza gelebilir. 1 elin nesi var 2 elin sesi var aşşağıda vericegim ingilizce metini dailymotiona gönderirsek belki farkındalık yaratabiliriz...

Öncelikle sırasıyla işlemleri anlatıyorum

ilk aşamada buraya giriyorsunuz https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/new?

ilk seçenek Monatization and Blindg sein - altta kanal adını belirtin sonrasında bank transferi secin subjekte Payonner problem yazın

ve şu metini yapıstırıp gönderin

ingilizce

We are complaints from payoneer as turkish uploaders. They do not send the money you send to us on time, and they are not interested when we ask for help from customer service. We want a different payment method.

Türkçesi şöyledir

Biz türk yükleyiciler olarak Payoneer`den oldukça müzdaribiz gönderdiğiniz paraları zamanında tarafımıza ulaştırmıyor müşteri hizmetlernden yardım istediğimizde ise ilgilenmiyorlar Farklı bir ödeme yöntemi koyarsanız seviniriz.

Direk bankayız bizim payoneerle bir alakamız yok daily suna ödeme yap der payoneer gönderir. sizin dedıgınız payoneer uzerındekı ödeme yöntmı farklı siz ön ödemelı kart seçenegini kullanıyorsunuz payoneere gelıyor ordan bankaya çekıyorsunuz

Biz ise ödeme yöntemimizde bank transfer secenegini kullanıyoruz payoneerle bağımız yok daily al bu hesaba ödeme yap diyor payoneerde gönderiyor işte bu gönderim sırasında hata yapmıs Serkan Yurtsever yerine Skan Yurtsever gibi bu yuzdende banka böyle bir müşterimiz yok diyip ödemeyi payoneere göndermiş..

Şimdi 24 ekımden beri yazısıyorum 45 ticket oldu tek 1 adım bile ilerleme yok

payonerle mi görüşüyosn hocam sadece yoksa dmyede mesaj attın mı?dm ne diyor bu işe?

2 ay önce ilk ödeme de bana da öyle olmuştu. Banka isim girmeden göndermiş. Banka beni arayıp isimsiz gelen tutarı iade edip isim ile göndermesi lazım denildi. Bende partnere ödemem ne zaman ödeneceğine ilişkin soru sordum. Banka hesap bilgilerini istediler ve gönderdiler.

Payoner çok sıkıntılı bir sistem. Sorunu çözmek günler alıyor.

Arkadaşlar 2 dakkanızı almıycak bu kısacık işlemi yapmanızı istiyorum. Umarım olmaz ama olursa günler haftalar hatta aylar sürecek bir sürecin içine girebilirsiniz. benim tek başıma dailymotiona durumu bildirmem bişey ifade etmez ama 100 arkadaşın ticket atması. Daily`nin payoneere sen ne yapıyorsun şikayet geliyor demesine sebep olabilir...

Arkadaşlar 2 dakkanızı almıycak bu kısacık işlemi yapmanızı istiyorum. Umarım olmaz ama olursa günler haftalar hatta aylar sürecek bir sürecin içine girebilirsiniz. benim tek başıma dailymotiona durumu bildirmem bişey ifade etmez ama 100 arkadaşın ticket atması. Daily`nin payoneere sen ne yapıyorsun şikayet geliyor demesine sebep olabilir...

Dailye karsi hepimizin birlik olmasi gerek bu konuda bilmeyen arkadaslara resimli anlatip yaparsan forumdaki duyarli arkadaslar tepki verecek ve bize olan karsi bu tavirlarini duzeltmelerinde yardimci olacaklardir.

dm ye elindeki payoneer ile konuşmaları ekran görüntüsü olarak göndersen daha mantıklı bence sorunu dm ile çözmeye çalış anlat durumu yazışmaları göster senin payoneerle işin yokki aracı olarak kullanıyosun sonuçta payoneer çözmüyorsa dm ye yoğunlaş teb bankasında dolar çekerken bazen vermiyor payoneer kartla ama hesapdan düşüyor askıda kalıyor para onun için bile 10 14 gün beklıyoruz payoneeri hesabı güncellesin askıda parayı diye dm ile konuşsan daha hızlı sonuc alabilirsin

---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Dailye karsi hepimizin birlik olmasi gerek bu konuda bilmeyen arkadaslara resimli anlatip yaparsan forumdaki duyarli arkadaslar tepki verecek ve bize olan karsi bu tavirlarini duzeltmelerinde yardimci olacaklardir.

sıkıntı dailymotıon da değil ki şuan payoneerde arkadaşım parayı yollamayan payoneer daily ödemeyi geçmiş durumu daily le konusma arkadaş dailyde bişey yapmıyorsa o zaman dailye mesaj atılır

Biseyleri denemekten zarar gelmez.Sikintiya yorum yapabilir alternatif uretebilirim zamaninda bende yasadim.Daily araci olabilir yazilabilir, payonerede ticket atilabilir arkadas icin yardim istedim sizinle ilgili degil fikrim .yorum yapma sebebim arkadasla sohbetimizin olmasi onun disinda fikrinizi uygulayabilirsiniz.İyi calismalar.

dm ye elindeki payoneer ile konuşmaları ekran görüntüsü olarak göndersen daha mantıklı bence sorunu dm ile çözmeye çalış anlat durumu yazışmaları göster senin payoneerle işin yokki aracı olarak kullanıyosun sonuçta payoneer çözmüyorsa dm ye yoğunlaş teb bankasında dolar çekerken bazen vermiyor payoneer kartla ama hesapdan düşüyor askıda kalıyor para onun için bile 10 14 gün beklıyoruz payoneeri hesabı güncellesin askıda parayı diye dm ile konuşsan daha hızlı sonuc alabilirsin

---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

sıkıntı dailymotıon da değil ki şuan payoneerde arkadaşım parayı yollamayan payoneer daily ödemeyi geçmiş durumu daily le konusma arkadaş dailyde bişey yapmıyorsa o zaman dailye mesaj atılır
Aslına bakarsan çoktan kabul ettiler 10 gün önce istediği belgeleride tamamladım Ama nedense hala ödeme yok
OV3noA.jpg

Biseyleri denemekten zarar gelmez.Sikintiya yorum yapabilir alternatif uretebilirim zamaninda bende yasadim.Daily araci olabilir yazilabilir, payonerede ticket atilabilir arkadas icin yardim istedim sizinle ilgili degil fikrim .yorum yapma sebebim arkadasla sohbetimizin olmasi onun disinda fikrinizi uygulayabilirsiniz.İyi calismalar.

bende arkadaş için bir çözüm yolu aramak için yazdım sohbetimin olmadığı halde sanırım yanlış anlaşıldım

---------- Spam Engelliyici 14:10 ---------- Önceki Mesaj 14:08 ----------

Aslına bakarsan çoktan kabul ettiler 10 gün önce istediği belgeleride tamamladım Ama nedense hala ödeme yok
OV3noA.jpg

hocam payoneeri biliyorum çok yavaş çözüyor sorunları az önce dediğim gibi askıda kalan para olayı başıma geldi atmden vermedi dolar olarak ordan tecrübem var ama senin olayda çok bekletmişler ben çözersin belki dm ile oraya yönledirmeye çalıştım

dailymotion ödemeleri gelmeyen arkadaşlar Serkan Yurtsever arkadaşımızın dediği gibi birlikten kuvetdoğar 2 dakikanızı ayırıp dailymotion a mesaj atarak ödemelerimizi alma umuduyla aşağıdaki bu işlemi yapalım.

Öncelikle sırasıyla işlemleri anlatıyorum

ilk aşamada buraya giriyorsunuz https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/new?

ilk seçenek Monatization and Blindg sein - altta kanal adını belirtin sonrasında bank transferi secin subjekte Payonner problem yazın

ve şu metini yapıstırıp gönderin

ingilizce

We are complaints from payoneer as turkish uploaders. They do not send the money you send to us on time, and they are not interested when we ask for help from customer service. We want a different payment method.

Türkçesi şöyledir

Biz türk yükleyiciler olarak Payoneer`den oldukça müzdaribiz gönderdiğiniz paraları zamanında tarafımıza ulaştırmıyor müşteri hizmetlernden yardım istediğimizde ise ilgilenmiyorlar Farklı bir ödeme yöntemi koyarsanız seviniriz.

Anladıgım kadarıyla payoneer ödemelerinde takılan arkadaş sayısı gittikce artıyor bir sonraki mağdur olmamak için konu başındaki mesajı atın arkdaşlar payoneer bu işi alışkanlık haline getirdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri