Dailymotion çalışanlarına sorum var

Hash-Ocean

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

boş vakitlerimi değerlendirmek için dailymotiona yükleme yapmaya karar verdim forumda biraz araştırdım konuları vs ama yeterli bilgi bulamadım
bir kaç sorum var cevap bulabilirsem sevinirim :)

Kanalları kendinizmi açıyorsunuz yoksa satan birileri varmı ? veya kanal açmak youtube gibi zormu ip çerez vs.

Bir kanala en fazla kaç video atıyorsunuz toplam veya günlük, kanallar spamdan kapanıyormu fazla video yükleyince

Ödemeyi nereden alıyoruz tr bankalarına gönderiyorlarmı ? birden fazla hesabın ödemesini aynı banka hesabına almakta bir problem varmı ?

Kanalları nasıl takip ediyorsunuz dm için kanal takip programı varmı ?

teşekkürler.

*kanalları kendin açıyor çerez ip vs değiştir belki güncelleme gelirse bişeyler olabilir
*kanal için günlük limitler var video başı 2gb ve 60dk sınır ve günlük 120dk toplam video sonra 24 saat boyunca yükleyemiyorsun
*daha ödeme almak nasip olmadı ama dolar olarak gönderiyorlar.
*kendi özel botum var ordan takip ediyorum

*kanalları kendin açıyor çerez ip vs değiştir belki güncelleme gelirse bişeyler olabilir
*kanal için günlük limitler var video başı 2gb ve 60dk sınır ve günlük 120dk toplam video sonra 24 saat boyunca yükleyemiyorsun
*daha ödeme almak nasip olmadı ama dolar olarak gönderiyorlar.
*kendi özel botum var ordan takip ediyorum

120 dk sınır derken 30'ar dakkalık 5 videoyu bir gün içinde yükleyemiyormuyum yani ?

hayır bir gün içinde yüklediğin videoların toplam süresi 2 saati geçemez geçerse 24 saatlik engel yersin

genel kural bu olsada aslında istisnalar var hocam.arkadaşın söyledigi mümkün yani.biçok kanalıma günde 150-170dk attıgım oluyor.120dk limitini nerdeyse her kanalda 30-40dk aşıyorum hergün.

ödeme konusuna gelince,payoner aracılıgıyla enpara tl hesabıma alıyorum ben parayı.fakat ugraştıgıma degmiyor açıkcası.250tl server parası veriyorum,her ay 350tl filan alıyorum dmden.1 yıldır hergün onlarca kanala yükleme yapıyorum üstelikde.ne yüklesek sürekli siliniyor ki tamamı renderlı,hiç direkt attıgımda yok.en azından kanal kapanmıyor yada çok nadir olan bişey kapanma sanırım.1 yılda 1 tane kanalım kapandı sadece,onunda nedenini hiç anlamadım :)

Son düzenleme:
Adsenseler böyle giderse 2017nin en çok hit alan konusu olabilir :D

Dailymotionda uğraştığımı youtubeda ugrassam iyiydi...Bosa kurek cekmek gibi birsey.Zaten surekli bi analytics ya da reklam cikmama sorunu oluyor insan uyuz oluyor.Youtube ne kadar zorlaşırsa zorlaşsın en kotu hali dailymotiondan kat kat kat kat fazla kazandırır...

Dailymotion da kanal tutturmak çok zor ,izleyici kitlesi youtubeden çok az hemde youtubede tutan içerikler dailymotionda tutmuyor .Tek güzel yanı kanal kapanması çok nadir oluyor. Az ama öz olsun dersen deneyebilirsin ancak beklediğinden çok altında kazanç sağlayabilirsin.

kazananlar nasıl kazanıyor diyen birisi muhakkak çıkacaktır.iyi kazanıyorum diyen biçok kişi tanıyorum ve hepsinin hitli web sitesi var :) yoksa dmnin kendi aramalarından gelen hiti ne ki bize ne kazandıracak...

genel kural bu olsada aslında istisnalar var hocam.arkadaşın söyledigi mümkün yani.biçok kanalıma günde 150-170dk attıgım oluyor.120dk limitini nerdeyse her kanalda 30-40dk aşıyorum hergün.

ödeme konusuna gelince,payoner aracılıgıyla enpara tl hesabıma alıyorum ben parayı.fakat ugraştıgıma degmiyor açıkcası.250tl server parası veriyorum,her ay 350tl filan alıyorum dmden.1 yıldır hergün onlarca kanala yükleme yapıyorum üstelikde.ne yüklesek sürekli siliniyor ki tamamı renderlı,hiç direkt attıgımda yok.en azından kanal kapanmıyor yada çok nadir olan bişey kapanma sanırım.1 yılda 1 tane kanalım kapandı sadece,onunda nedenini hiç anlamadım :)

hocam onu bazen tesadufen bende asiyorum mesela 4 tane video yukledin toplam sureleri 119dk bunun ustune 59dk daha yukleyebiliyorsun sonra yasaklaniyor :)

hocam onu bazen tesadufen bende asiyorum mesela 4 tane video yukledin toplam sureleri 119dk bunun ustune 59dk daha yukleyebiliyorsun sonra yasaklaniyor :)

ben hergün 10 kanaldan 8-9 tanesinde aşıyorum hocam ama aşamadıklarım neden aşmıyor bilemiyorum tabi.gerçi bunun çokda bi önemi yok,120dk olsa nolur 150dk olsa nolur yani.bi film atayım desem biçok filmin süresi bundan uzun :)

daily de zamanında özellikleilk çıktığı dönemlerde para kazanma olayı çalışayım dedim. birkaç kanal açtım baktım pek beğenmedim sonra bıraktım gitti. Attığımı pek izlemediler:D:D siten olursa özelliklede ybanacı dizi o zaman iyi kazanırsın. Yüksek izlenim alan dizilerin bölümlerini yükleyebilirsin.

Web sitenız varsa kazanırsınız yoksa ugrasmanız ve sabretmeniz gerek. 50 kanal 4-5 ay ugrasırsanız oda ciddi anlamda her ay 5-6-7 arası kanal ödeme barajını geçer ama oda dediğim gibi ugrasırsanız hobi olsun dıye yapıcaksınız ugrasılmaz. Site lazım hitli bir web sitesi ile anca ciddi işler yapılır.. Yoksa piyango ibi bişey içeriği atıyonuz he tam izleme aldım diyorsunuz siliniyor.. Bu ay zaten reklamlarda sıkıntı var 2k izlemeye 30 reklam sayıyor

Merhaba. dailymotion da birisi bana ağit özel videomu yayınlamış nasıl telif gönderebilirim. teşekkürler.

dailymotion da para kazanmayı nasıl aktif edebilirim

bayadır kanalıma girmiyorum 73 dolar birikmiş içinde ama videolara girdiğimde dolar işareti yanmıyor sanırsam birşeyler değişmiş aktif etmek için birşey yapmam gerekiyor mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri