Dailymotion da kazançlar neden düştü?

• Kullanıcı Shyris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Ben de düzelme yok klasik ocak, CPM kasım ve aralığın 1/3 ü civarı

bikaçyüz izlenim CPM sinin anlamı yok bikaç bin izlenimde ne kadar önemli olan o.

Son düzenleme:
ocağın ilk günü 0.56 $ kazandıran 7 ve 8 inde 36$ kazandırmış. 2 si henüz yansımamış yani bir yükselme düzelme mevcut. hatta bende geri alırlar diye düşünüyorum bu kadar kazandırması normal değil : )

Ben de düzelme yok klasik ocak, CPM kasım ve aralığın 1/3 ü civarı

bikaçyüz izlenim CPM sinin anlamı yok bikaç bin izlenimde ne kadar önemli olan o.

bu kanalda normalde cpmlerin 1.5$ oldugunu hiç görmedim daha önce mesela.1 civarında gezer hep...bundan daha yüksek kanalları gördüm az önce bakarken.bi kanala bakıyorum cpm normal ama reklam sayısı çok yüksek,bi kanala bakıyorum reklam sayısı normal ama cpm yüksek.kazancı 2$ civarı olan kanalların hepsi enaz 8$ vermiş son günlerde.

5DRrbL.jpg

edit : bu da normalde 0.50$ civarı kazanan bi kanal.bemim kayıtlarıma göre kanalda izlenim artışı yok...

Z91gGV.jpg

Son düzenleme:
bu kanalda normalde cpmlerin 1.5$ oldugunu hiç görmedim daha önce mesela.1 civarında gezer hep...bundan daha yüksek kanalları gördüm az önce bakarken.bi kanala bakıyorum cpm normal ama reklam sayısı çok yüksek,bi kanala bakıyorum reklam sayısı normal ama cpm yüksek.kazancı 2$ civarı olan kanalların hepsi enaz 8$ vermiş son günlerde.

5DRrbL.jpg

Valla ben de anlamadım hocam, benim kanallarda 2.5-3 euro olan CPM şu an 0,8-1 euro civarı hepsinde, ya bende ya bu oranlarda bi anormallik olduğu kesin. Sizin trafik kaynağı ne, benim embed izlenimler

Valla ben de anlamadım hocam, benim kanallarda 2.5-3 euro olan CPM şu an 0,8-1 euro civarı hepsinde, ya bende ya bu oranlarda bi anormallik olduğu kesin. Sizin trafik kaynağı ne, benim embed izlenimler

geneli dm üzerinden gelip izledikleri kanallar,bu resimdekide öyle.ama embed ile sitelerimden izlettiklerimde de aynı.sadece sitede izlettirdigim videolardan,site üzerinden gelen paralarda cpm yerlerde.

Yg52nk.jpg

geneli dm üzerinden gelip izledikleri kanallar,bu resimdekide öyle.ama embed ile sitelerimden izlettiklerimde de aynı.sadece sitede izlettirdigim videolardan,site üzerinden gelen paralarda cpm yerlerde.

bB4Anm.jpg

Sitelerde şöyle bi sorun var zaten biliyorsundur,bikaç ay önce bi filtreleme yaptılar artık hangi kritere göre bilmiyorum ama çoğu sitede artık steam ad çıkmıyor sadece şu 5 saniye içinde geç şeklinde işe yaramaz reklamlar çıkıyor.Yalnız benim video gömdüğüm siteler bu filtreye girmedi steam reklamlar sürekli çıkıyor, ona rağmen yine düşük cpm burda verdiğiniz rakamlara göre, yani karışık bi mevzu gibi duruyor mantık yürütmek işe yaramıyor

Sitelerde şöyle bi sorun var zaten biliyorsundur,bikaç ay önce bi filtreleme yaptılar artık hangi kritere göre bilmiyorum ama çoğu sitede artık steam ad çıkmıyor sadece şu 5 saniye içinde geç şeklinde işe yaramaz reklamlar çıkıyor.Yalnız benim video gömdüğüm siteler bu filtreye girmedi steam reklamlar sürekli çıkıyor, ona rağmen yine düşük cpm burda verdiğiniz rakamlara göre, yani karışık bi mevzu gibi duruyor mantık yürütmek işe yaramıyor

bu sitede izlettigim videolarında geneli bana ait,videoların izleniminde yada kazancında bi sorun yok ama ekstradan gelen şu site gelirinde var bi sorun.dm nin nesini anladık ki bunu anlayalım,hiç kurcalamıyorum :)

Kazançlar yüksek görünüyor baya baya Ocak ayına göre yüksek.
Geçen sene bir ayda yüksek verdik deyip yarı yarıya düşürmüşlerdi kazançları, %90 öyle yaparlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri