Dailymotion dizi çalışır mı?

• Kullanıcı greenleaf54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru & Genel Bilgiler

greenleaf54

Yasaklanmış
Arkadaşlar dailye bir kaç dizi atmıştım kazançlar çok güzel. Tablo aşağıda. Bu adamlar yüksek paraları öder mi acaba

E7Wfq.jpg

Bende yarın diziye yönelcem. Hergün bir kanal açıcam bakalım hayırlısı :)

Dizi tarzı içeriklerde fazla göze batma derim Dm de. 750 doları geçmesin kanal başı kazancı,750 altı bütün ödemeleri aldım şimdiye kadar ama bikaç kez 4 haneye ulaşan kanallarım kapandı.

dostm en sağdakiler kazandığın para ve öder diyorlar ben bilmem yinede

biliyorum hocam en sağdaki ooldugu. 100 izlenime 0.4 dolar falan veriyor. 10k izlenime 40 50 dolarlar çok güzel paralar. yt bu kadar zor veriyor. Bilmiyorum ödeme yüklü olunca öder mi bilemedim.

Dizi tarzı içeriklerde fazla göze batma derim Dm de. 750 doları geçmesin kanal başı kazancı,750 altı bütün ödemeleri aldım şimdiye kadar ama bikaç kez 4 haneye ulaşan kanallarım kapandı.

ödemelerini aldın mı bu ay ?

biliyorum hocam en sağdaki ooldugu. 100 izlenime 0.4 dolar falan veriyor. 10k izlenime 40 50 dolarlar çok güzel paralar. yt bu kadar zor veriyor. Bilmiyorum ödeme yüklü olunca öder mi bilemedim.
öder öder
izlendiği kadar yansıdı mı yoksa daha az mı yansıdı sana bunu sorıyım çünkü ben ne zaman video açsam reklam çıkmıyor

Çok fazla kanalla yüklenmektende en fazla 2-3 kanalla iyi kazanç elde etmeye bakın derim. Sebebini yazmama gerek yoktur umarım. YouTubeden ağzımız yandı bari bunda dikkat çekmeyin ki yine işsiz kalmayın

öder öder
izlendiği kadar yansıdı mı yoksa daha az mı yansıdı sana bunu sorıyım çünkü ben ne zaman video açsam reklam çıkmıyor

izlendiği kadar yansımıyor ama %80 %90 civarı yansıyor. MEsela 110 120 izlenim olan günlerde 90 105 arası reklam gösterimi almış. Kötü değil yani.

Arkadaşlar bu arada daily youtube gibi değil dimi ? Yani birden çok kanal açmaya izin veriyormu ?

izlenim arttıkca cpm de düşer o kadar yüksek kalmaz

hocam 2 tane sorum olacak

dm de ingilizce içerik yine daha fazlamı kazandırıyor ?

Uzun video dm de kazandırıyor mu ?

dailymotion da aynı ıp den farklı kanallara girmek sorun yasatırmı ?

izlenim arttıkca cpm de düşer o kadar yüksek kalmaz

hocam 2 aylık istatistik var elimde. Bir de bir kanala yeni bölüm bi yabancı dizi atmıştım. 5k falan izlendi iyi para bırakmıştı. Getirisi var yani yok deil. Bot alıp başlamayı düşünüyoum bende dailye.

ödemelerini aldın mı bu ay ?

Bu sıra kapanan kanalım yok alıyorum ödemeleri dün payooner geldi geçen haftada paypallar ama sistem değiştirdikleri için bazı kanalların ağustos ödemeleri bile duruyor yavaş yavaş yoluna sokuyorar.

Kapalı kanalı ödemiyorlarmı onlarda ?

Adam gibi çalışan torrentten upload eden bot war mı arkadaşlar.

Gunluk 120 dk video yukleme ve anlik 60 dk video yuklene siniri olmasi hem iyi hem kotu. Birde youtubedeki gibi asiri kanal kapanmasi olmuyor diyor kullanan arkadaslar. Bir rivayete gorede kapanan kanallarin parasi 6 ay sonra odeniyor deniyor ama kesin bir bilgi degil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri