Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar haziran 20 - 21 - 22 - 23 izlenimde yok kazançda görünmüyor bu hatayı benmi alıyorum yoksa sizilerde de var mı acaba?
![]()
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar haziran 20 - 21 - 22 - 23 izlenimde yok kazançda görünmüyor bu hatayı benmi alıyorum yoksa sizilerde de var mı acaba?
![]()
güncellendi
ödemeler kısmı güncellendi mi hocam sizde?
kazançlar güncellenmiş bende ödemeler kısmına yansımamış daha. ayın 19 una kadar olan kazanç gözüküyor hala haziran ayında ödemeler kısmında.
bu arada 555 dolar beklerken 121 dolar aldım ve ödemeler kısmına yansımamıştı bu 121 doların ödendiği. onunla alakalı ödemeler kısmına yansımamış olabilir belki benim kanala.
1 saat önce baktıgımda bendede böyleydi,sıfır yazıyordu 20sinden sonra ama şimdi düzelmiş...ama ödemeler kısmıyla bu günlük kazançların gösterildigi yer aynı degil hala.ödemeler kısmına yansımadı henüz bende,orası geride.
Güncellendi hocam bende benım aldığım ödeme yapıldı diye gösteriyor ama son ödemeye yansımadı hala okumuştum hocam alakasız bi ödeme yapılmıs sana 121 usdlık ödeme yoktu sende resimde görmüştüm
bende şu şekil şuan.
![]()
![]()
bende şu şekil şuan.
![]()
![]()
4 gündür güncellenmiyor sorun bende mi yoksa genel birşey mi.
beyler 2 aydır kazancım 0,00 görünüyor ne yapabilirim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.