DailyMotion Hakkında Herşey - Soru - Cevap Şeklinde

Aynı pc den başka bir dm kanalına girince engel devam ediyor ip dğeiştirmen gerekli diğer kanala girerken

birde arkadaşlar bir kaç kanala aynı ödeme bilgilerini girsek sorun olurmu yazacak paypal kalmadı :)

Alıyorum ben aynı paypalla 2 kanal ödemesi ama abartmamak iyi olur

---------- Spam Engelliyici 12:22 ---------- Önceki Mesaj 12:19 ----------

DM nin mantığını seviyorum youtube uygulasa şu kuralları gül gibi geçinir giderdik hala,google gibi saçma sapan arap saçı güncellemelerle uğraşmıyor adamlar koymuş limiti gitmiş fıstık gibi

Hocam kanala girince video direk aktif oluyor. Onu nasıl pasif hale alıyoruz baktım göremedim :(

ödeme bilgilerini girerken dogru mu girmeliyiz yoksa rastgele doldurup paypal versek olur mu? her kanalda ayni bilgileri girmek belki sorun olabilir?

yeni açtığım kanal da yaklaşık3-4 gündür banka bilgileri bölümüne girdiğimde
hesabınız işleniyor yazıyor ve herhangi bir bilgi giremiyorum sebebi nedir acaba ?

dailymotion paypal ödeme alma şekli yokmu ?

BTdZtxp.png

Merhaba daily ile 3 kanalım var 2 si onaylı kanal bir arkdaştan aldım,
Bir çok arkadaşın sorunu var galiba kanal yeni açılmış partner kanalına bağladı ve 1 günde 19 video yükledim hepside 1 saat üzeri hi bir sorunla karşılaşmadım kazanç düşük izlenim günlük artıyor güzel ve etkili olan en çok izlenim alan videolar yüklemek arkadaşın 21 m izlenim olan kanalı 18 bin dolar kazanç getirisi var resmini çekmiş göndermiş gürünüyor o problemi çözmüş yt ile ilgili ise muhteşem onun üstüne yok derim tesadüfen internette tanışmıştım ticaretim oldu gerçekten başarılı

Daily onaylı kanallar daha fazla kazandırdığını söylüyor bulabilirseniz onaylı kanal ile çalışın derim bol kazançlar

Son düzenleme:
Anlamadigim bisey var. Bu upload siniri kanal bazli degil mi? Kullandigim VDS'de farkli kanala gecip yukleme yapmak istiyorum fakat hala blokeli uyarisi cikiyor.

İp değiştirmekle aynı kanala video atamıyorsunuzki sadece farklı kanallara farklı iplerle video atabiiyorsunuz.

aynı ip kaç kanala sıkıntısız video yukleriz

Bizim için en onemli olan yeri atlamısız yani biri telif hakkı ile muracat ettiğinde direk dm tarafından yükleyenin bilgisi telif hakkı sahıbıne verılıyor dıyen de var kesınlıkle verılmıyor dıyende var Ben kendımce arastırma yaptım ama net bir sonuca ulaşamadım Farz edelım ben yapımcıyım biri benim içeriğimi dm ye yükledi bende dm ye yukleyen kım ise bana ıp adresını fılan ver dıyorum dm de bana verıyorsa dm ile yüzse yüz özgün olmadan uraşılmaya değmez bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri