Haziran ayı kesinleşmiş, hayırlı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 senelik bir kanalım vardı , 2 gün önce payoneer e bağladım , dün BEKLEMEDE yazıyodu bugun AKTİF olmuş bunun ödemesi ne zaman yapılır?¿
Edit : 104$ var içşnde ...
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
dmden pek bişey kazanamadıgım için çokda bilgim yok hocam dm hakkında ama içinde 104$ var diyorsun,eger 100$ı haziran ayı sonucunda kazanmışsa yani temmuz+agustosun bikaç gününün kazançları bu 104$a dahil degilse bu ödemede alırsın.ama temmuz ayı dahilse gelecek ay,agustosun ilk günleride dagilse ondanda sonraki ay alırsın.kısacası 100$ı hangi ayın kazancı ile tamamladıgın önemli![]()
benim bi kanalımda 270$ para var mesela ama bu ay ödeme alamıycam çünkü haziran ayı sonucuna göre 100$ı geçemedim.fakat temmuzuda katarsak geçiyorum fazlasıyla,bu kanalın parası gelecek ay gelicek kısmetse![]()
haftaya gelir mi acaba ödemeler
Kanalların toplamında 300$ gibi bir kesinti olmuş, adsenseyide geçti arkadaş.
videomonetization sayfasındaki kazançlarla payments sayfasındaki kazançları karşılaştır bende %25 gibi bir fark oluyor.kesinti oldugunu nerden anlıyoruz? böyle kesinti olayıdamı vardı ya![]()
videomonetization sayfasındaki kazançlarla payments sayfasındaki kazançları karşılaştır bende %25 gibi bir fark oluyor.
Garanti banka ödemesi alındı yine 30 dolar kesmişler
enpara 5$ kesiyor
Kesmesinler diye direk dolar hesabı açıp payonere bağladım
yine kesti herifler 30 doları bundan kurtulmanın başka yolu yokmu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.