Dailymotion Haziran Kazançları Ağustos Ödemeleri

geçen ay sıfır çektim,bu ay en azından bi kanaldan ödeme gelicek kısmetse :) o da kesinleşmiş 123$....

2 senelik bir kanalım vardı , 2 gün önce payoneer e bağladım , dün BEKLEMEDE yazıyodu bugun AKTİF olmuş bunun ödemesi ne zaman yapılır?¿

Edit : 104$ var içşnde ...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

2 senelik bir kanalım vardı , 2 gün önce payoneer e bağladım , dün BEKLEMEDE yazıyodu bugun AKTİF olmuş bunun ödemesi ne zaman yapılır?¿

Edit : 104$ var içşnde ...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

dmden pek bişey kazanamadıgım için çokda bilgim yok hocam dm hakkında ama içinde 104$ var diyorsun,eger 100$ı haziran ayı sonucunda kazanmışsa yani temmuz+agustosun bikaç gününün kazançları bu 104$a dahil degilse bu ödemede alırsın.ama temmuz ayı dahilse gelecek ay,agustosun ilk günleride dagilse ondanda sonraki ay alırsın.kısacası 100$ı hangi ayın kazancı ile tamamladıgın önemli :)

benim bi kanalımda 270$ para var mesela ama bu ay ödeme alamıycam çünkü haziran ayı sonucuna göre 100$ı geçemedim.fakat temmuzuda katarsak geçiyorum fazlasıyla,bu kanalın parası gelecek ay gelicek kısmetse ;)

dmden pek bişey kazanamadıgım için çokda bilgim yok hocam dm hakkında ama içinde 104$ var diyorsun,eger 100$ı haziran ayı sonucunda kazanmışsa yani temmuz+agustosun bikaç gününün kazançları bu 104$a dahil degilse bu ödemede alırsın.ama temmuz ayı dahilse gelecek ay,agustosun ilk günleride dagilse ondanda sonraki ay alırsın.kısacası 100$ı hangi ayın kazancı ile tamamladıgın önemli :)

benim bi kanalımda 270$ para var mesela ama bu ay ödeme alamıycam çünkü haziran ayı sonucuna göre 100$ı geçemedim.fakat temmuzuda katarsak geçiyorum fazlasıyla,bu kanalın parası gelecek ay gelicek kısmetse ;)

Ozaman seninle beeaber gelecek ay alırız hocam :)
Benimde temmuz kazancıyla tamamladı 100$ diye biliyorum :)
2 senede 100$ yaptık 1 ay daha bekelriz :D

Gecen ay 7sinde yatmıştı ödemeler bu ay ise bilinme 29 una kadar yolu var

Kanalların toplamında 300$ gibi bir kesinti olmuş, adsenseyide geçti arkadaş.

Sürpriz bir ödeme aldım.İnşaallah devamı olur.Payoonere geldi.

Garanti banka ödemesi alındı yine 30 dolar kesmişler

Kesmesinler diye direk dolar hesabı açıp payonere bağladım
yine kesti herifler 30 doları bundan kurtulmanın başka yolu yokmu

her banka farklı oranda kesinti yapıyor. kesinti yapmıyan yoktur sanırım. enpara dan cekiyorum ben odeme bası 5 usd kesinti yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri