fatihbaz
Süper Moderatör
forumda biçok arkadaş uzun zamandır kendi botunu kullanıyor dmye upload için,videoyap kapanmadan bende kendi botumu yaptırmak istiyorum.herkesin çalışma yöntemleri,stilleri farklıdır tabi.botun benim çalışma yöntemime tam uyacak şekilde uyarlanması için bagzı yerlere videoyapdan bakmam gerekebilir orası nasıldı diye.videoyapında kapanmasına çok kalmadı,bian önce halletmek gerekiyor bu yüzden 
bana gereken yine sade bi bot yani render almasına,torrent destegine,yt to dm yada dm to dm gibi şeylere ihtiyacım yok.
- proxy destegi olacak
- pcden upload ile video yükleyecek
- video yöneticisi kısmı olacak yani kanallardaki videoları görüp başlık,açıklama,etiket gibi detayları gerektiginde düzenleyebilmeliyim.
bu kısımlarla alakalı detaylar var tabi ama detaylar sonraki mesele.özellikle daha önce dm ile ugraşan arkadaşlarla çalışmak ilk tercihim tabiki.ilgilenen arkadaşlar istedikleri ücret ile birlikte dönüş yaparsa sevinirim.
bana gereken yine sade bi bot yani render almasına,torrent destegine,yt to dm yada dm to dm gibi şeylere ihtiyacım yok.
- proxy destegi olacak
- pcden upload ile video yükleyecek
- video yöneticisi kısmı olacak yani kanallardaki videoları görüp başlık,açıklama,etiket gibi detayları gerektiginde düzenleyebilmeliyim.
bu kısımlarla alakalı detaylar var tabi ama detaylar sonraki mesele.özellikle daha önce dm ile ugraşan arkadaşlarla çalışmak ilk tercihim tabiki.ilgilenen arkadaşlar istedikleri ücret ile birlikte dönüş yaparsa sevinirim.