Dailymotion İstatistikler Güncellenmiyor

• Kullanıcı incimage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Hocam nasl reklamda sikinri var dersnz ki bilg8din hata istatikle alakali

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok hocam ben denedim 8k izlenim alan videolarımda reklam çıkmıyor. ip değiştirdim vpn kullandım yine çıkmıyor ne sağda ne video içinde. yeni kanallarımda çıkıyor ama bir google reklamı bir de dailymotion reklamı çıkıyor.

yok hocam ben denedim 8k izlenim alan videolarımda reklam çıkmıyor. ip değiştirdim vpn kullandım yine çıkmıyor ne sağda ne video içinde. yeni kanallarımda çıkıyor ama bir google reklamı bir de dailymotion reklamı çıkıyor.

4 k izlenim alan video analystikte 0 reklam görünüyor kendi pc de denedim reklam çıkıyor. Sunucumda denedim reklam çıkıyor sorun yok. ki içerikte reklam çıkmama gibi birşey olamaz kanalın para kazanması açık videonun açk

4 k izlenim alan video analystikte 0 reklam görünüyor kendi pc de denedim reklam çıkıyor. Sunucumda denedim reklam çıkıyor sorun yok. ki içerikte reklam çıkmama gibi birşey olamaz kanalın para kazanması açık videonun açk

yeni kanallarımda benim de çıkıyor ama kazançlı kanalımda çıkmıyor pek umudum yok yani kazançlar kesinleşince aynı rakamı verirlerse hiç şaşırmam

yeni kanallarımda benim de çıkıyor ama kazançlı kanalımda çıkmıyor pek umudum yok yani kazançlar kesinleşince aynı rakamı verirlerse hiç şaşırmam

Yeni kanalinda yani reklam cikanda istatistikler nasil peki? Onlardada mi 1 1 yansiyor yoksa normal mi? Reklamlar cikmayacak olsa ay basindan beri cikmaz. 12 gun cikip niye kesilsinki bir anda?

Yeni kanalinda yani reklam cikanda istatistikler nasil peki? Onlardada mi 1 1 yansiyor yoksa normal mi? Reklamlar cikmayacak olsa ay basindan beri cikmaz. 12 gun cikip niye kesilsinki bir anda?

umarım öyledir de 5-6 video denedim reklam çıkaramadım nadir mi çıkıyor nedir anlamadım ki. 12sinde kalmış diğerleri güncellenmemiş diğer kanallarımın :D

ARkadaşlar benımde kanallarda bakdıgımda reklam cıkmıyor burda cıddı bır sorun var eger boyle ıse bıze dm bısey vermıycek ?

bakın bu kanalım 12 ocakdan beri dediğiniz gibi gösterim reklam gösterimi 1-2 ama son 1 haftada 30 k izlenimi var.
Screenshot by Lightshot
kendi pc mde de denediğimde sunucudada denediğimde reklam çıkıyor çıkmama gibi bir durum yok. içerik spam olduğu için dm ye mail atmaya korkuyorum.
daha önce farklı bir kanalımın mailini değiştim yeni maile gelen doğrulama mailindeki link çalışmadı kanalı bugda bıraktı 2 maildende giriş yapamadım. supporta ticket attım copyright içerik diye kanalı kökten kapanttı.

ben şu postu yazana kadar bile açtığım videonun sağındaki küçük reklam 4 defa değişti farklı reklamlar çıktı.

En sonunda fransaya kafile yollayip dm sirket binasini patlaticaz

01/31/2016 - 0 - $0.00
01/30/2016 - 0 - $0.00
01/29/2016 - 0 - $0.00

Bende bu şekil, son 3 gün kazanç yok.

Bu ayi ciddi ciddi boyle kapattik gibi. Bisey guncelledikleri yok yansimayan gunleri 0 olarak koyup gecmisler. Ayin 12sine kadar cikan reklamlar bi anda nasil kesildiyse artik.

moral 0
edit:

Yeni dashboard
s1DJzCH.png

Bu ayi ciddi ciddi boyle kapattik gibi. Bisey guncelledikleri yok yansimayan gunleri 0 olarak koyup gecmisler. Ayin 12sine kadar cikan reklamlar bi anda nasil kesildiyse artik.
Sakin olun hocam dm bu kac gun guncrlleme yapmafi gecen ay snr birden gunvelleyip ödemeydr gönderiler ayni gun

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ay ne alıcaz ne edicez bilmiyorum sağlıklı bi veri yok hayırlısı olsun bakalım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri