Merhaba,
Öncelikle daily'nin sildiği video türleri bellidir. Ben elimden geldiğince o türden videoları kabul ettirmemeye calışsamda arada bazı üyeler için esneklik sağlayabiliyorlar.
Öncelikle kanal linkinizi gönderirseniz incelemek isterim hangi türden videolarınız openload ile değiştirilmiş bir göreyim.
Normalde silinen videolardan kullanıcılar sorumlu olur hatta biz uyarıyoruz bakın anlık olarak daily koyduğunuz videoyu videoseyredine yüklemeyin. Önce bekleyin 10 15 gün bakın silinecekmi silinmezse gelin ekleyin diyoruz.
Günde 1000 den fazla video geliyor bunun emin olun artık 900'ü geri çevriliyor red ediliyor.
Biz size para kazanma şansı verirken açıkçası kusura bakmayın ama gelin siteyi bok edin diye vermiyoruz.
Bazı kullanıcılar var 200 video eklemiş bunlardan 200 üde patlamış öyle video çalışmışki dailymotion hesabını kapamış adamın ne videosu var ortalıkta ne başka birşeyi.
Şahsen ben ve ekibim silinen videoların peşinden koşmaya çok hevesli değiliz. Youtube, Vimeo ve Dailymotion'un silinip silinmediğini system otomatik olarak algılayabilmektedir. O yüzden bu video siteleri harici ekstra bir video sitesine yönetici veya yetkili harici yetki vermiyoruz.
Kısacası bu. 5 aydır muazzam olarak video yükleyen arkadaşlar mevcut. Artık neler yapmaları gerektiğini iyi biliyorlar iyi de kazanıyorlar.
Siz bu işe ne kadar özen gösterirseniz bizde o kadar gösteriyoruz size karşı. Gerekirse evet silinen içerikleri tek tek göndermeniz lazım.
Yada silinecek içerik atmamanız lazım. Birbirimizi kandırmaya gerek yok herkes yüklediği içeriğin silinip silinmeyeceğini tahmin edebiliyor.
Siz demişsiniz ben keyfime değil para kazanmak için video yüklüyorum diye, asıl soru orada doğru ama size babanız parayı kazandırmayacak videoseyredin kazandırcaksa buna göre hareket etmeniz gerekiyor.
Siz zamanında bunlara önem verip silinen videoları takip edip haber vermiş olsaydınız zaten kanal yetki biçiminiz artırılmış ve dilediğiniz siteden video yükleyebilir hale gelmiş olacaktınız.
Onaylı kanallarda bu yetki mevcut konuya yazdığı için @ssnr den örnek vereyim
ssonerr | Videoseyredin.com kanal tiki (onaylı kanal) mevcut olduğu için kendisi silinen videoları çok kolay takip edip yenileyebiliyor.
Çünkü bu adam uğraşıyor, Çünkü zamanında sürekli bizi "şu videom silindi bu yeni daily kodu, yine silindi bu sefer open yaptım" şeklinde rahatsız ettiği için.
Özen gösteren insana biz her türlü özveriyi gösteriyoruz.
Örneğin şuanda %100 mükemmel video gönderen kişinin bile dailymotion kanalını kontrol ediyorum. Bakıyorum telif içeren filmdi ıvırdı zıvırdı erotikti videolar atmışmı diye. Buna göre kabul ettiriyorum. Aksi halde isterse 1000 tane mükemmel seoya uygun keywords video göndersin 1 ay olmadı 2 ay sonra kanal kapandıktan sonra iç bir anlamı yok o videoların.
Direk red ettiriyorum.