Dailymotion İzlenim Sorunu

• Kullanıcı Shyris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Shyris

Kayıtlı Üye
Dünden buyana atılan yeni videolarda izlenim alabilen var mı ?
Dailymotion içinde aramada cıkmıyor yeni atılan videolar. Kanal linkinden baktıgımda görüyorum

Aynı seyi bende fark ettim ya eksik gösteriyor yada bi güncelleme geldi umarım ilk söyledigim cıkar.
Normalde kanala atar atmaz 100-1000 izlenecek videolar 1-2 civarında izlenmiş garip bekleyip görecegiz.

Sabah attığım videoyu aynı isimle aratıyorum çıkmıyor izlenim de yok bir sorun var hadi hayırlısı...

Bende de var bu sorun son 1-2 gündür var sanırım genel bir sorun diye düşünüyorum aramalarda çıkmıyor çünkü video kanaldan bakıyorum reject yemiş mi diye ama video duruyor. Bu arada izlenilcek içerikleri arattığımda son 1-2 günde atılacak olanları onlar da aramada çıkmıyor.

Son düzenleme:
ya bug oluştu yada birşeyleri değiştiriyorlar, 48 saat oldu izlenim sayılarında anormallik devam ediyor.

Youtube a hareketli çerçeveyle cücük kadar ekranla attığım içerik günde 500k izlenim alırken, DMda tam ekran fullhd 0.5k izlenim bile almıyodu. Artık onuda almıyo, son iki gündür 1-2 izlenim var oda benim izlediklerim heralde :D

Son düzenleme:
Siz yeni farkettiniz eskidende aramalarda çıkmıyordu. goolede video olarak aratınca çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri