Dailymotion izlenme sorunu

• Kullanıcı Hamanji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

Hamanji

Kayıtlı Üye
Bu aralar diyeceğim ama geçen ayın son haftasından beri 0 çekmeye başladı hala teknik aksaklık diyip duruyolar. kanal izlenimleride çok güzel gitmeye başladı ama gel gör ki elde var 0

yalnız hocam bu izlenme sorunu degil,reklam sorunu :) izlenmeler son baktıgımda normal sayıyordu,kazanç bölümü ya hiç yokdu yada 10$ vermesi gerekiyorsa 0.10 filan veriyordu.

yeni ay gelir güncellemesi her ay böyle oluyor hocam yeni birşey değil 2 haftanın ortasında güncelleniyor

tüm kanallarda kazançlar hergun sıfır gösteryiro sizdede öylemi sayan kanalı olan varmı hiç

Bu sefer paralarin ustune yatacaklar herhalde :D

100 küsür kanalım var,1 tanesinde dahi 1 kuruş yok ne zamandır.önceki günlerin paralarını ben geçtim zaten ödemez onları,ama düzelsede bundan sonrakileri saysa/verse bari...

onceki paralarda sorun cıkacağını sanmıyorum sadece kesinleşmesi gerekiyor kesinleşme olduğunda odenir ama devamı bir soru işariti.

çakal bunlar ya bütün ay 0 çektik geçen aylar güzeldi herşey normaldi şimdi alayı 0 izlenimlerde tavan yaptı.

100 küsür kanalım var,1 tanesinde dahi 1 kuruş yok ne zamandır.önceki günlerin paralarını ben geçtim zaten ödemez onları,ama düzelsede bundan sonrakileri saysa/verse bari...

bütün kanallar saymıyorsa genel sorundurda bunlar benim bazı kanallarımı 3 ay saydırtmadı sorna başladı kendi kendine saymaya o yüzden sordum sayan kanallar varsa yeni kanala geçeyim diye .)

Arkadaslar dikkat 1 yildir duzenli.gelir aldigim.cizgi film.kanalim.dailymotion da kapanmis bugun kapanmis kontrol.edin sizde

ne tür işlerle uğrşıyoruz neresinden tutarsan tut sorun :)

bunlar bu durumu düzeltirmi kocaman bir soru işareti.. En dandık bir webmaseter bile böylesi sorunu 1 bilemedin 2 haftada çözebılır .. Dailymotion gibi bir firma daha çözemedi
Hayır yani sayaç zaten çalıısyordu bozmaktaki amacın neydi onu bilsek desekki sayaçlar bozuktu aşırı derecede fazla sayıyordu yada eksik sayıyordu hak verırsın 1000 izleme alıp 200 reklam sayıyordun onudamı almak için nedir yani..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri