Dailymotion İzlenme ve Kazanç sıfır gözüküyor.

• Kullanıcı alcakucus18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

alcakucus18

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Kanalımda izlenme olmasına rağmen Para Kazanma bölümünde izlenme ve kazançlar 1 aydır sıfır olarak görünüyor.

sizce neden olur bilgisi olan var mı?

başlıklarda uygunsuz kelime olmasın. reklam çıkar

düzenle hocam izlenim alırsan çıkar.

uygunsuz kelimeden kastınız nedir?mesela dailymotiona göre başlıkta watch,episode uygunsuz kelimeler.bunlar varsa reklam çıkmıyordu en son denedigimizde.

yok hocam episode vs. yazmıyordu. ingilizce argo içerik vardı onunla alakası var mıdır bilmiyorum.

dm öyle biyer ki,videonun içerisinde herhangi bi sahnede sana çok normal gelen bi hafif çıplaklık sahnesi filan yüzünden reklamları çıkarmıyor :) yani olabilir.

keşke uyarı verse hocam. her türlü kısıtlamalara razıyız ama nerede neden dolayı kısıtlanıyoruz bi bilsek daha iyi olacak her şey.

başlıkları düzelttim bir kaç güne belli olur burdan yazarım sonuçları hocam.

Hocam ben size açık açık söyleyeyim reklamlarda kısıtlama felan girdiğinz açıklamaya,etikete ve başlıklara göre çıkıyo zaten sakıncalı veya telifli videoysa maile mesaj geliyor.
Episode season yazısından uzak durun yeter bu kadar bilgi işinize fazlasıyla yarayacaktır :)

keşke uyarı verse hocam. her türlü kısıtlamalara razıyız ama nerede neden dolayı kısıtlanıyoruz bi bilsek daha iyi olacak her şey.

başlıkları düzelttim bir kaç güne belli olur burdan yazarım sonuçları hocam.

sorun orada zaten,hiçbi uyarı vermiyor.sen herşey normal diye seviniyorsun ama aslında reklam çıkmıyor.mesela ne adında ne içerisinde ahlaksız,uygunsuz bi kelime yada sahne geçmeyen benimde bizzat bildigim,izledigim bi diziyi yüklemiştim kanallarımdan birisine.15k civarında izlenim almıştı bi süre sonra baktıgımda,verdigi para 1tl dahi yoktu.dolar demiyorum bakın,1tl dahi yoktu :) dışarıdan baktıgında herşey normal,yeşil dolar yanıyor,videolar saglam duruyor,izleniyor,hiçbi uyarı/mail filan yok.ama reklam çıkmıyor.çıkıyorsada parası bana gelmiyordu.

sorun orada zaten,hiçbi uyarı vermiyor.sen herşey normal diye seviniyorsun ama aslında reklam çıkmıyor.mesela ne adında ne içerisinde ahlaksız,uygunsuz bi kelime yada sahne geçmeyen benimde bizzat bildigim,izledigim bi diziyi yüklemiştim kanallarımdan birisine.15k civarında izlenim almıştı bi süre sonra baktıgımda,verdigi para 1tl dahi yoktu.dolar demiyorum bakın,1tl dahi yoktu :) dışarıdan baktıgında herşey normal,yeşil dolar yanıyor,videolar saglam duruyor,izleniyor,hiçbi uyarı/mail filan yok.ama reklam çıkmıyor.çıkıyorsada parası bana gelmiyordu.

hocam dediğiniz gibi uygunsuz kelimelerdenmiş sanırım. etiket başlık ne varsa değiştirdim bir kaç gün sonra kazanmaya başladı tekrar.

100 dolar eşiğinin ucunda kalmıştım. bu sayede içerde para kalmayacak teşekkür ederim :D

[MENTION=40456]Rvp46[/MENTION] [MENTION=55688]alcakucus18[/MENTION]
arkadaslar, baslikta, aciklamada, etiketde, hangi kelimeler kullanilmamali ?
reklam cikmasi icin neler yapmaliyim ?

season ve episode kelimelrinden uzak dur yeter hocam

[MENTION=40456]Rvp46[/MENTION] [MENTION=55688]alcakucus18[/MENTION]
arkadaslar, baslikta, aciklamada, etiketde, hangi kelimeler kullanilmamali ?
reklam cikmasi icin neler yapmaliyim ?

bende cigarette, alcohol falan vardı hocam. episode vs. yoktu. onları kaldırdım. tekrar yayınladım videoları çıkmaya başladı

başta söylemiştim hocam sakıncalı kelimeler diye :)

etiket olarak ne giricez o zaman hocalarım :) başlıkta da yazılı etiketlerde de yazılı bende kaldırayım o zaman epsiode ve seasonları

ben düzeltmiştim 3 aydır kazanıyordu fakat yine çıkmamaya basladı S01E01 şeklindeki başlıklar açıklamalar falan da mı bu yasak kapsamına alındı, bilgisi olan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri