Dailymotion kanal kapanmalar başladı

• Kullanıcı ssnrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
dmde kanal kapanması yeni degil,arada kapatıyor zaten.benim yüzlerce dm kanal var düzenli olarak yükleme yaptıgım.her ay,yada 2 ayda bi garanti bi kanalımı kapatıyorlar zaten.satın aldıgım 3 yıllık bi dm kanalı kapattılar 40-45 gün önce mesela.içinde sadece 5-6 tane video vardı.önce eski sahibi her ay ödeme almış,bende aldıktan sonra her 2 ayda bi ödeme almaya devam ettim 1 yıl boyunca.içine bişey yüklemedim,silmedim,hiçbişey yapmadım.3 yıl önceki hali ile birebir aynı kanal,bi anda kapandı gitti :)

dmde kanal kapanması yeni degil,arada kapatıyor zaten.benim yüzlerce dm kanal var düzenli olarak yükleme yaptıgım.her ay,yada 2 ayda bi garanti bi kanalımı kapatıyorlar zaten.satın aldıgım 3 yıllık bi dm kanalı kapattılar 40-45 gün önce mesela.içinde sadece 5-6 tane video vardı.önce eski sahibi her ay ödeme almış,bende aldıktan sonra her 2 ayda bi ödeme almaya devam ettim 1 yıl boyunca.içine bişey yüklemedim,silmedim,hiçbişey yapmadım.3 yıl önceki hali ile birebir aynı kanal,bi anda kapandı gitti :)

tabikide yeni birşey değil hocam ama sahte izlenim vs yapmadığım halde bana derlerse o sebeplerden bende siz hırsızsınız derim :) cevap yazamazlar kanal zaten açılmıcak ama adamlar bilerek emek hırsızlığı yapıyor neden içlerinde aylık 50 usd kazandıran kanalı kapatmıyorlar mesela birikmiş 800 + eksik günlerle 900 usd olan kanalı kaptıyorlar biliyorum kanal açılmıcağını ama inadla yazıyorum hırsız olduklarını :) zaten video işinden ne kazansam kardır olayı olarak bakıyorum ben ama bu kapanan kanal koydu bıraz yarı özgündü bide :) ondan uzatıyorum dm den eric ile yazışmayı :D

tabikide yeni birşey değil hocam ama sahte izlenim vs yapmadığım halde bana derlerse o sebeplerden bende siz hırsızsınız derim :) cevap yazamazlar kanal zaten açılmıcak ama adamlar bilerek emek hırsızlığı yapıyor neden içlerinde aylık 50 usd kazandıran kanalı kapatmıyorlar mesela birikmiş 800 + eksik günlerle 900 usd olan kanalı kaptıyorlar biliyorum kanal açılmıcağını ama inadla yazıyorum hırsız olduklarını :) zaten video işinden ne kazansam kardır olayı olarak bakıyorum ben ama bu kapanan kanal koydu bıraz yarı özgündü bide :) ondan uzatıyorum dm den eric ile yazışmayı :D

dm nin hırsızlıgıda yeni degil :D zaten normaldede kazançlarımızda bariz bi şekilde çalıyor.seninkinden yarısını filan kesmek yerine hepsini almak istemiş sadece :p

bu gece kanalları kapatmıs o. cocukları. tam odeme zamanı su yaptıklarına bak serefsizlerin

ya ben bunların yedi sulalesini s...........

gecen ay 1 kanalıma odeme yapmadılar, sebep olarakda odeme sorunu yazsıyoruz diyip durdular. simdi 2 ay birden alacakkken kanalı kapatmıs adi herifler. zaten yt den para kazanmöıyordum coktandır bir bu dm kalmıstı ondanda 2 aydır para alamıyorum. kaldık g.. gibi ortada.

mubarek ramazan ayında beni gunaha sokuyor a.. evlatları

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

Kanal ne uzerineydi :)

ne guluyon aslanım komik bisey mi var ?

ya ben bunların yedi sulalesini s...........

gecen ay 1 kanalıma odeme yapmadılar, sebep olarakda odeme sorunu yazsıyoruz diyip durdular. simdi 2 ay birden alacakkken kanalı kapatmıs adi herifler. zaten yt den para kazanmöıyordum coktandır bir bu dm kalmıstı ondanda 2 aydır para alamıyorum. kaldık g.. gibi ortada.

mubarek ramazan ayında beni gunaha sokuyor a.. evlatları

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

ne guluyon aslanım komik bisey mi var ?

Pardon kardes el aliskanligi. Kanal kategorisi neydi peki,

Selamun aleyküm bence ödeme alacağınız kanallara ödemeleri alana kadar video yüklemeyin benim kanalın kategorisinde bütün kanalları kapatıyorlar nerdeyse ben bütün videoları sildim bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri