## Dailymotion Kanal Satışı ## Temiz, Kaliteli, Hediyeli Güvenli Hesaplar

• Kullanıcı HasanAydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

HasanAydin

Kayıtlı Üye
## Dailymotion Kanal Satışı ## Temiz, Kaliteli, Güvenli Hesaplar

Dailymotion kanal satışlarımız başlamıştır.

Kanallarla birlikte teslim edilecek bilgiler:
Yandex Mail - Yandex Şifresi - Yandex Gizli Soru - Yandex Gizli Cevap - Dail şifresi - API Anahtarı - API Gizli

Videoyap Botunuza baglayabileceginiz hazır Kanallar.

Para Kazanmaları Aktiftir.

★ Hesaplar açılırken her seferinde 3 temizleme programı kullanılarak açılır.
★ Her Hesap açarken IP adresi kesinlikle değiştirilir.
★ Hesap Ad Ve Soyadları tamamen ABD vatandaş isimleridir.
★ Hesaplar kopyala yapıştır veya bot ile değil manuel olarak açılmaktadır.
★ Hesaplar Excel veya Not Defteri formatında teslim edilmektedir.

Dailymotion e-posta onayı yapılmıştır.

Dailymotion Kanallarımızı Yandex Mail İle Açılmaktadır.

Dailymotion Kanal Satış Fiyatımız: 0.70 KR

Kanal telafisi video atılmadan kapanan kanallar içindir.Telafi Süremiz 3 Gün'dür.

Ödeme Yöntemlerimiz: Garanti - Ziraat - Enpara - Paypal - Webmoney

STOK: 200 ADET

Son düzenleme:
iyi satışlar kardeş ref alabilirmiyim

Edit : Hızlı mesajınız için teşekkür ederim Fırından çıkan sıcacık Dm hesap :) Dm hesap alacağım zaman inş tek alternatifim sensin sevgili kardeşim ilginizden memnun kaldım

Son düzenleme:
İlk fırsatta deniyeceğim kanalları hocam.Zaten sizinle youtube ile çalışmış ve hiçbir sıkıntımız olmamıştır.Umarım dailymotion ile de güzel bir şekilde devam eder gideriz.

Sağol hocam tabi 3 kişiye ref var ref inizi yolladım teşekkür ederim ilginiz için

---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

İlk fırsatta deniyeceğim kanalları hocam.Zaten sizinle youtube ile çalışmış ve hiçbir sıkıntımız olmamıştır.Umarım dailymotion ile de güzel bir şekilde devam eder gideriz.

Eksik olma hocam herzaman elimizden geldigince iyi hizmet vermeye çalışıyoruz herzaman bekleriz ilginiz için çok teşekkür ederim.

Ref, jet hızında teslim alınmıştır, 2-3 gün içinde deneyip yorumumu yazarım. Hayırlı satışlar.

hayırı satışlar , fiyat gayet güzel bazı kişiler 2 tl istiyor orasını anlamıyorum nasıl olsa hesap açmak youtube`dan daha kolay sizde gayet uygun hemde bilgiler fazla yakında çalışmak üzere

hayırı satışlar , fiyat gayet güzel bazı kişiler 2 tl istiyor orasını anlamıyorum nasıl olsa hesap açmak youtube`dan daha kolay sizde gayet uygun hemde bilgiler fazla yakında çalışmak üzere
Teşekkür ederim hocam zaten ona istisnaden fiyatları böle yaptım sizin bi konuda bi yorumunuz var dı mantıklı mail açmak dan daha basit gibi bir cümle vardı haklısınız bu daha basit fiyatları artırmanın anlamı yok sen satıyorsan karşındaki alacak insanıda düşünmen gerek. Tekrardan teşekkür ederim çalışmak dilegiyle. Saygılar

Edit : Hızlı mesajınız için teşekkür ederim Fırından çıkan sıcacık Dm hesap :) Dm hesap alacağım zaman inş tek alternatifim sensin sevgili kardeşim ilginizden memnun kaldım

Eyvallah hocam eksik olma herzaman bekleriz muhabbetede gel :)

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

1 adet ref alindi.. Tesekkur ederim.

Ben teşekkür ederim hocam bol kazançlar olsun

Arkadaşla uzun zamandır gmail mailleri alıyorum gayet temiz,düzgün ve güvenilir.
Bu işte de çok iyi olucağına adım gibi eminim hayırlı satışlar.
10 adet alınmıştır. Hayırlı satışlar.

3 adet alınmıştır. Hayırlı satışlar

Teşekkürler bol kazançlar tekrardan görüşmek üzere

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:58 ----------

Arkadaşla uzun zamandır gmail mailleri alıyorum gayet temiz,düzgün ve güvenilir.
Bu işte de çok iyi olucağına adım gibi eminim hayırlı satışlar.
10 adet alınmıştır. Hayırlı satışlar.

Eksik olma hocam elimizden geldigince en iyisini yapmaya çalısıyoruz yılmadık yılmıyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri