Dailymotion Kanalı Nasıl Sınırsız Yapılır?

• Kullanıcı ketos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

ketos

Kayıtlı Üye
Başlıkta dediğim gibi birkaç kanalım var ama günlük 2 saat kanalı var ve kanallar çok aktif daha fazla video nasıl yükleyebilirim

emin ol değiştiriliyor hocam ;)
Ama ben bilmiyorum.

partnerlerin yapabildiğini duydum ek ozellikler veriyorlar kanala. ama bireysel yapılmıyor tabi daily desteğe yazıp emin olmak lazım hatta ornek kanalın linkini verip bu adam nasıl yukluyor diye bi sorun :D
Edit: verilen cevabı pm isterim ;)

Son düzenleme:
Hocam özgün olmanız lazım vey öyle görünmeniz lazım sonradan spama çevirirseniz verilen yetkiler alınmasının yanında direk kanalı da kapatırlar

Bir ara sınırsız kanal satanlar vardı forumda.
60 dk üstü video atılıyordu 2-4 adet arası günlük.
Kaldıranlar kaldırıyor o sınırı.

Bir ara sınırsız kanal satanlar vardı forumda.
60 dk üstü video atılıyordu 2-4 adet arası günlük.
Kaldıranlar kaldırıyor o sınırı.

kaldırma filan yok eski tarihli kanalları satıyolardı 60 dk üzerinde video atılan misal 115 dk ya kadar atıyordum 2. video süre sınırı olmadan yükleniyordu ya partnere giriceksin yada kanalı onaylatıcaksın kaldırmak için veya sağlam hit alan web siten olucak izlenim alan onlar mail atıyor zaten ;)

kaldırma filan yok eski tarihli kanalları satıyolardı 60 dk üzerinde video atılan misal 115 dk ya kadar atıyordum 2. video süre sınırı olmadan yükleniyordu ya partnere giriceksin yada kanalı onaylatıcaksın kaldırmak için veya sağlam hit alan web siten olucak izlenim alan onlar mail atıyor zaten ;)

Açığı vardı forumda konusu bile açıldı 60dk üstü video atmak için.
+ Adamlar tikli kanal satıyordu zaten, kanala tik alıyorlardı.
Sonra daily uyandı tikli kanalların alayının tiki kaldırdı.
Olaylar olaylar.
Bir ara Yt'den umudu kesince herkes Daily geçmeye çalışmıştı adsense banlarından sonra.
Kısaca hala açık vardır Daily'de.
Sen ben bilmiyoruz diye açık olmadığı anlamına gelmiyor.

güzel partner nerden bulabilirim videolar zaten 2 saate yakın veya biraz üstü günlük 50 bn falan izleme alıyor bir iki video toplamı

son ayda 2-3 kişiyle görüştüm sınırsız kanallarla ilgili,en son kullandıkları sınırsız yapma tekniklerinin işe yaramadıgını,şuan çalışmadıgını söylemişlerdi.ama benim söyledigim full sınırsız kanallar.partnere falan baglı olmayan,sadece 60dk sınırını aşan degil istedigin uzunlukda ve adetde video atılan kanallardı.öyle kanallar olmazsa zor para gelir dmde...günde 2 video ile ne parası gelicek :)

Açığı vardı forumda konusu bile açıldı 60dk üstü video atmak için.
+ Adamlar tikli kanal satıyordu zaten, kanala tik alıyorlardı.
Sonra daily uyandı tikli kanalların alayının tiki kaldırdı.
Olaylar olaylar.
Bir ara Yt'den umudu kesince herkes Daily geçmeye çalışmıştı adsense banlarından sonra.
Kısaca hala açık vardır Daily'de.
Sen ben bilmiyoruz diye açık olmadığı anlamına gelmiyor.

bir ara video değiştirme olayıda vardı ama kapandı evet forumda bende okudum o konuyu o açıkda kapanır ve logla veraber kanallarıda kapatıyor dm açığı kullanan benim dediğim normal kanallar açık kullanılmadan video atılan kanallar bu şekilde mümkün ancak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri