* kalktı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu saatten sonra kazananlara,her ay ödeme alabilenlere heral olsun diyorum.artık kazanamadıgım için söylememinde bi sakıncası yoktur heralde.ben ayda 8-10k para alıyordum dmden her ay,bu ay da dahil olmak üzere artık bi ay içerisinde 1k alabilecegimi sanmıyorum.bu ay bi para beklemiyorum mesela.gelirsede banka hesabı girmeyi unuttugum,sonradan girdigim bi hesap varsa onun içerde kalan parası gelir ancakdmde durumlar nasıl diye sürekli pmden olsun,skypedan olsun soruyor biçok arkadaş.dmnin benle münasabeti bu şekilde ne yazıkki.kazançlı kanalların çogu açık ama cpmler öyle bi hale geldi ki ayda 500$ veren kanal 50$ verdi son ayda.dmninde ytden bi farkı kalmadı bana göre.yoluna dm ile devam edenlerin allah yardımcısı olsun...bol kazançlar.
dm çalışanların bildiği gibi sende biliyorsundur dm ye bel bağlanmaz bi kanal günlük 35 40$ getirebilirken şuanlarda 1 dolar getirmiyor. Ama 2 3 bilemedin 4 ay sonra o kanal tekrar kazandırcak. dm çok değişik bi platform. kanalı yap at unut gelirse ki bir gün kesin kazandıracak o kanal ilaç gibi geliyor : )
98 dolar biriken kanal 0 çekiyor . Bu parayı alabilmemiz mümkünmü?
98 dolar biriken kanal 0 çekiyor . Bu parayı alabilmemiz mümkünmü?
bu saatten sonra kazananlara,her ay ödeme alabilenlere heral olsun diyorum.artık kazanamadıgım için söylememinde bi sakıncası yoktur heralde.ben ayda 8-10k para alıyordum dmden her ay,bu ay da dahil olmak üzere artık bi ay içerisinde 1k alabilecegimi sanmıyorum.bu ay bi para beklemiyorum mesela.gelirsede banka hesabı girmeyi unuttugum,sonradan girdigim bi hesap varsa onun içerde kalan parası gelir ancakdmde durumlar nasıl diye sürekli pmden olsun,skypedan olsun soruyor biçok arkadaş.dmnin benle münasabeti bu şekilde ne yazıkki.kazançlı kanalların çogu açık ama cpmler öyle bi hale geldi ki ayda 500$ veren kanal 50$ verdi son ayda.dmninde ytden bi farkı kalmadı bana göre.yoluna dm ile devam edenlerin allah yardımcısı olsun...bol kazançlar.
DM musluğu kıstı ama işi bilen herrtürlü kazanır 5 değil de 3 kazanır ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Ödeme tarihleri erkene çekildi sanırım ilk defa bu tarihte kesinleşme oldu haftaya ödeme gelebilir![]()
DM musluğu kıstı ama işi bilen herrtürlü kazanır 5 değil de 3 kazanır ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Ödeme tarihleri erkene çekildi sanırım ilk defa bu tarihte kesinleşme oldu haftaya ödeme gelebilir![]()
Yıl sonu geldiği için hocam geçen yılın son ayıda 2 aylık ödeme yapılmıştı
10k DOLAR mı alıyodun hocam ?=
Allah allah hani sen gunluk 8 10 dolar kazaniyodun demekki 30 kanalin vardi oyle bide bize az kazandigini soyluyodun![]()
2 ayda bende de bırakmadı kanal
Durum su ki hem eski kanalları hemde ödemeye yakın kanalları affetmiyor kanala yukleme vs hıc onemlı degıl.
Sanki dara düşmüş bittim diyemiyor olanları yok ediyor.
Maalesef durum cpm vs değil nedensiz kapatması
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.