DailyMotion Kasım Kazançları Ocak Ödemeleri

bu saatten sonra kazananlara,her ay ödeme alabilenlere heral olsun diyorum.artık kazanamadıgım için söylememinde bi sakıncası yoktur heralde.ben ayda 8-10k para alıyordum dmden her ay,bu ay da dahil olmak üzere artık bi ay içerisinde 1k alabilecegimi sanmıyorum.bu ay bi para beklemiyorum mesela.gelirsede banka hesabı girmeyi unuttugum,sonradan girdigim bi hesap varsa onun içerde kalan parası gelir ancak :D dmde durumlar nasıl diye sürekli pmden olsun,skypedan olsun soruyor biçok arkadaş.dmnin benle münasabeti bu şekilde ne yazıkki.kazançlı kanalların çogu açık ama cpmler öyle bi hale geldi ki ayda 500$ veren kanal 50$ verdi son ayda.dmninde ytden bi farkı kalmadı bana göre.yoluna dm ile devam edenlerin allah yardımcısı olsun...bol kazançlar.

bu saatten sonra kazananlara,her ay ödeme alabilenlere heral olsun diyorum.artık kazanamadıgım için söylememinde bi sakıncası yoktur heralde.ben ayda 8-10k para alıyordum dmden her ay,bu ay da dahil olmak üzere artık bi ay içerisinde 1k alabilecegimi sanmıyorum.bu ay bi para beklemiyorum mesela.gelirsede banka hesabı girmeyi unuttugum,sonradan girdigim bi hesap varsa onun içerde kalan parası gelir ancak :D dmde durumlar nasıl diye sürekli pmden olsun,skypedan olsun soruyor biçok arkadaş.dmnin benle münasabeti bu şekilde ne yazıkki.kazançlı kanalların çogu açık ama cpmler öyle bi hale geldi ki ayda 500$ veren kanal 50$ verdi son ayda.dmninde ytden bi farkı kalmadı bana göre.yoluna dm ile devam edenlerin allah yardımcısı olsun...bol kazançlar.

dm çalışanların bildiği gibi sende biliyorsundur dm ye bel bağlanmaz bi kanal günlük 35 40$ getirebilirken şuanlarda 1 dolar getirmiyor. Ama 2 3 bilemedin 4 ay sonra o kanal tekrar kazandırcak. dm çok değişik bi platform. kanalı yap at unut gelirse ki bir gün kesin kazandıracak o kanal ilaç gibi geliyor : )

dm çalışanların bildiği gibi sende biliyorsundur dm ye bel bağlanmaz bi kanal günlük 35 40$ getirebilirken şuanlarda 1 dolar getirmiyor. Ama 2 3 bilemedin 4 ay sonra o kanal tekrar kazandırcak. dm çok değişik bi platform. kanalı yap at unut gelirse ki bir gün kesin kazandıracak o kanal ilaç gibi geliyor : )

kapanmazsa tabi.biliyorsun ki bide kapanma fursayı var bi süredir :) dün ve bugün bikaç kanala baktım,en çok izlenen kanallar.hepside 3-4 yıllık,yıllardır ödeme alan kanallar.geçen ayın ilk haftasından sonra en çok izlenen 4-5 kanal sıfır çekmeye başlamış.dmnin işlerine deli oluyorum....

98 dolar biriken kanal 0 çekiyor . Bu parayı alabilmemiz mümkünmü?

98 dolar biriken kanal 0 çekiyor . Bu parayı alabilmemiz mümkünmü?

Hocam bende sıfır çeken bir kanal vardı ama şöyle ilginç bir olay fark ettim kanala girip 1 tane video siliyorum videoyu sildigim günün veya ondan sonraki günün parası yansıtıyordu sonra tekrar sıfır çekmeye devam ediyordu.Sonra aynı şeyi tekrar yapiyordum yine 1 gün parayı yansıtıyor sonra sıfır çekmeye devam ediyordu.Bu şekilde bir deneme yapın 2 dolar kazanırsiniz belki

10k DOLAR mı alıyodun hocam ?=

DM musluğu kıstı ama işi bilen herrtürlü kazanır 5 değil de 3 kazanır ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Ödeme tarihleri erkene çekildi sanırım ilk defa bu tarihte kesinleşme oldu haftaya ödeme gelebilir :D

Allah allah hani sen gunluk 8 10 dolar kazaniyodun demekki 30 kanalin vardi oyle bide bize az kazandigini soyluyodun :D

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:16 ----------

DM musluğu kıstı ama işi bilen herrtürlü kazanır 5 değil de 3 kazanır ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Ödeme tarihleri erkene çekildi sanırım ilk defa bu tarihte kesinleşme oldu haftaya ödeme gelebilir :D

Allah olmayanlara versin hocam :D

Yıl sonu geldiği için hocam geçen yılın son ayıda 2 aylık ödeme yapılmıştı

Ben şartları düzelticeklerine inanıyorum bu şekilde özgün kişileri çekme olayı biter artık ya da dm kendini imha etmek istiyor ya herro ya merro diyor :) Beklemedeyiz şu ara vds parasını da kattığımda kazandırdığı para az olduğu için beklemedeyim.

Bu ay bende ödeme beklemiyorum aslında gelecek aylarda da beklemiyorum, şimdilik sistemi kapatmadım 3-5 ay daha devam ettiricem ama bu sefer düzelmeyebilir.
En son hatırladığım vtools da haftalık kazanç 200dolar falan gösteriyordu, an itibarı ile haftalık kazanç 2dolar.
Bu işin son bulacağının diğer ispatıda yeni açılan kazanalların tamamının sıfır çekmesi. yani 0.1TBM bile yok.Buda demek oluyorki para kazandıran kanallar kapanmaya devam ettikçe yakında hiç bir kanal para kazandırmayacak, yeni açtığı kanallar ile para kazanabilen varsa o ayrı konu , şimdi bakıyorum son 3 aydır açtığım bütün kanallar hep sıfır çekmiş.Farklı mail,farklı video kategoriler,farklı ülkeler kayıt vs hiç bir işe yaramadı.
Bu kategori yakında unutulur gider , ödeme başlığıda -ödemeler hesapta vs değilde şimdiki konuştuklarımızla dolar.

10k DOLAR mı alıyodun hocam ?=

yok hocam,tl olarak söyledim.az kanalla,az videoyla,az emekle gelen bi para kısacası kazançda öyle çok degildi ama az da degildi bana göre :)

Allah allah hani sen gunluk 8 10 dolar kazaniyodun demekki 30 kanalin vardi oyle bide bize az kazandigini soyluyodun :D

ben tek kanalım var demedim hiç hocam,8-10$ kazanan bi kanal sadece.hatta o kanal şuan 1,5$ veriyor :) ytden kazanılan paralara göre çok bi para kazanmadım dmden.yt bizi kötü alıştırdı kolay paraya galiba :D

2 ayda bende de bırakmadı kanal
Durum su ki hem eski kanalları hemde ödemeye yakın kanalları affetmiyor kanala yukleme vs hıc onemlı degıl.

Sanki dara düşmüş bittim diyemiyor olanları yok ediyor.
Maalesef durum cpm vs değil nedensiz kapatması

2 ayda bende de bırakmadı kanal
Durum su ki hem eski kanalları hemde ödemeye yakın kanalları affetmiyor kanala yukleme vs hıc onemlı degıl.

Sanki dara düşmüş bittim diyemiyor olanları yok ediyor.
Maalesef durum cpm vs değil nedensiz kapatması

hocam tek sorun cpm degil zaten,sıkıntı orda.cpm sonra düzelir belki filan diyebilirsiniz.ama eski kanalları takır takır kapatıyorlar (son 2 günde 4 kanalım kapanmış mesela benim) ,yeni kanallarda reklam çıkartmıyorlar.kanallar kapanana kadarda cpm normal degil,yerlerde sürünüyor.neresinden tutarsan tut,elinde kalıyor yani dm şuan.şurası iyi,burası kötü diyemiyoruz malasef...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri