DailyMotion Kasım Kazançları Ocak Ödemeleri

enparaya 99,59$ para geldi az önce bana ki dedigim gibi sürpriz bi para bana.fakat bi sürprizde para miktarı oldu.100$ altına nasıl para geliyor anlamadım?...

banada ödeme gelmişde hangi ayın ne bakmadım enparaya.

banada ödeme gelmişde hangi ayın ne bakmadım enparaya.

enparada görebiliyormusun ki hocam hangi aya ait oldugunu?ben baktım göremedimde şimdi...gerçi bi önemide yok,geçen aylardan içerde kalan bi para yok bekledigim.üstelikde 100$ altında hiç yok :D banka kesinti yaptı diycem,3 yıldır kesmeyenler bu paradan mi kesik atacak...

2018 Yılının son ödemeleriydi, çok güzel başlayan yıl berbat bir şekilde bitti. Bundan sonra çalışanlara allah sabır versin

enparada görebiliyormusun ki hocam hangi aya ait oldugunu?ben baktım göremedimde şimdi...gerçi bi önemide yok,geçen aylardan içerde kalan bi para yok bekledigim.üstelikde 100$ altında hiç yok :D banka kesinti yaptı diycem,3 yıldır kesmeyenler bu paradan mi kesik atacak...

yok işte enparada parayı gördüm de pc geçince maile kanala bakmam lazım ne zamanın gönderilmiş diye.

100 usd uzeri gondermistir ama enpara kesik atmıstır

ilginç....yılardır dmden enpara dolar hesabına ödeme alıyorum,1 kuruş kestigini görmedim.bi anda 3$ kesik atma filan nerden çıktı,ne zaman çıktı onuda duymadım.enparadan hiç beklenmeyen bi hareket,eger öyle yapmaya başladıysa.

ilginç....yılardır dmden enpara dolar hesabına ödeme alıyorum,1 kuruş kestigini görmedim.bi anda 3$ kesik atma filan nerden çıktı,ne zaman çıktı onuda duymadım.enparadan hiç beklenmeyen bi hareket,eger öyle yapmaya başladıysa.

ben uzun zamandır dm den odeme almıyorum ama hatırladıgım kadarıyla enpara kesik atıyordu. 10 usd ye kadar masraf kestigini hatırlıyorum. yanlısım olabilir cok uzun zaman oldu :)

OvBLnQ.png

benim her ay dikkatimi çekiyor bazı paralar payooner bazısı daily üzerinden geliyor. tüm hesaplarımda sadece dolar hesabı girili olmasına rağmen.

görüldüğü gibi payooner değilde daily üzerinden gelince kesiyorlar.

Eğer bi kesinti yaptıysa enpara hesap hareketlerin de görünür. Bende ilk kez geçen ay 3$ kesinti yapmıştı bu ay olmamış. Bi sonraki ödeme konusunda görüşmek üzere 👋

Günlük 75 k izlenimim boşuna gidiyor benimde 1 kanalımda
daha önceden 2 ay sonra bile düzelme oluyordu
son 2 aydır hiç bir düzelme yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri