dailye baslayalı 6 gun oldu 16k izlenim var 200bin dk izlenim suresi ama toplamda 6 dolar kazanmısım sızce normalmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bozdur bozdur harca diycem ayıp olacak. Amelelik gibi geliyor artık bu dailyi.
0.50/0.60 arası degısıyorcpm kaç çok kotu ıcerık dolayıdır.
oyh 5 haneyı aldın koftehorBu arada August 2015 - July 2015 bi kanalımın 2 aylık ödemesi gelmiş paypal'a
![]()
içerik alakalı o ımkansız ama o butceyı bırakması benım en kotu cpm lı kanalım var senın kanalda anormallık var
kotu degıl bunlar bloglarda paylasıyor zaten dostum ışın mantıgı bu sen fılmcısın adam tek tek upload edıcegıne ı frame cekıyor kendı sıtesıen eklıyor 1 taşla 2 kuş bızım vıdeolar ızlenıyor cpmsı kotu bu kanalınen kötü kanalın günlük ızlenmı bu kadar ha cok iyi
o attıgım fotoda ortalama 25k 26k ızlenım var o yazdıgın reklam tıklanan kıtle galıba para kazanma yansayanbende istatistiklerde 10.5k izlenim var. Ama para kazanma kısmına hergün en fazla 40 izlenim yansıyor. Günlük kazanç 20 centi geçmiyor. Bu kadar izlenimde neden bu kadar az reklam çıkıyor ? İçerik ingilizce.
oyh 5 haneyı aldın koftehor![]()
buyuk ıhtımal banlanan hesap dımı kontrol edermısın biYok kardeşim onlar gelmedi henüz. Ufak birşey gelmiş bi kanalımdan
buyuk ıhtımal banlanan hesap dımı kontrol edermısın bi
bu kazançtan kesinti oluyo mu? youtubedaki gibi %20 faln
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: MortalKombat Bilgin vardır diye paylaşıyorum Konu dışı ama bana bu şekilde bir kazanç yansımış. Kesinti olacakmı bundan ?
eski orginal bir filmi w-arezden bulup atmıştım. (yt de ve diğer platformlarda rast gelmemiştim)
Sadece deneme yanılma yapıyorum.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.