Dailymotion Kazançları Hakkinda

• Kullanıcı boltblues
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

boltblues

Kayıtlı Üye
Bu sistemi bir turlu anlayabilmiş değilim. Bir bakıyorsunuz ki çok fazla izlenen bir videonuzda hiç reklam çıkmıyor, izlenimlerin hepsi çöpe gidiyor. O zaman bu işi bırakmak istiyorsunuz. Bazen de hem izlenimler hem de reklamlar çıkıyor ve para kazanıyorsunuz. Dengeli ve tutarli bir sistem degil malesef. Kim ne derse desin bu dailymotion sistemine manüel müdahale ediyorlar. Çok Para kazanma bu yüzden mümkün olmuyor. Ama forumda bu işi cozenler var ama bilenler de bildiklerini bizimle paylaşmıyor. Bu akşam tüm para kazanmaları min sifirlandigini gördüm. Umarım geçici bir durumdur. Bu iş nasıl olacak arkadaşlar. Lutfen birileri yol göstersin. Bu kazanclarimizi nasıl arttirabiliriz?
Please help me! :)

bilmeyen yardım istiyor bir şekilde öğrenince paylasmıyor ,bari yardım isteme ya da ogrenınce ogrendım diye gezme ortalıkta

Hocam açıklar kapatılmadan önce dm den iyi para kaldıranlar varmış. Ancak artık o mümkün görünmüyor. Eski dm ciler kazanmaya devam eder. Ancak bu saatten sonrakiler için zor görünüyor. Bizim gibilerin genelde sadece sistem kapanınca haberleri olur. Sistem kazandırırken kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Dm de yt gibi renderlemeden video atılınca reddediliyor. Yt den farkı ise yt kadar izlenmiyor. Yeni olmayan bir film/dizi yada video dm de pek rağbet görmüyor.

Telif haklarına aykırıysa dm reddediyor. Dm haklarına aykırı olmayan videoyu bulmak samanlıktan iğne aramaya benziyor. Artık atı alan üsküdarı geçmiş. Ve üsküdardan bize el sallıyor :D

ben 7 8 tane video ekledim ama izlenme var reklam çıkmıyor neden öyle reklam çıkıp çıkmadığını nasıl öğreneceğiz ?

valla günde 10-15k izlenen kanallarım var ancak bu reklam işini çözmedikçe para alamayacağım maalesef.

günlük 10k izlenim varken reklam gösterimim 2.5 üstelik cpm de düşük yok mu bi çözümü ? etiket girmedim acaba ondan kaynaklı reklam mı çıkmıyor

günlük 10k izlenim varken reklam gösterimim 2.5 üstelik cpm de düşük yok mu bi çözümü ? etiket girmedim acaba ondan kaynaklı reklam mı çıkmıyor

sorun ne bilmiyorum ama etiket girmedigin için reklam çıkmama olayı kesinlikle degil.çünkü ben ne ytde ne dmde yıllardır etiket kullanmıyorum,hiçde sorun yaşamadım bunla alakalı.

sorun ne bilmiyorum ama etiket girmedigin için reklam çıkmama olayı kesinlikle degil.çünkü ben ne ytde ne dmde yıllardır etiket kullanmıyorum,hiçde sorun yaşamadım bunla alakalı.

Vay arkadaş bu dm de tam kör dövüşü, hiçbir şeyin kesin bi cevabı yok. Dm'nin bu konuda youtubadan öğrenmesi gereken çok şeyi var.

Fatihbaz ustadimiz gibi sanki bu konuda biraz yardimci olsa iyiolur aslinda [emoji4]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu islerde sizden daha iyi anlayan arkadasiniz yoksa isiniz zor gibi

Yav harbi bi bakıyosun para kazanmışsın bi bakıyorsunki reklam çıkmıyor kazanmıyorsun.

Fatihbaz ustadimiz gibi sanki bu konuda biraz yardimci olsa iyiolur aslinda [emoji4]

nasıl bi yardımım olucak anlamadım açıkcası hocam.beni herkes bilir,bildigini saklayan birisi olmadım hiçbi zaman.konudaki olaya gelince benim tek söyledigim şu,reklam çıkıp çıkmamasının etiketle alakası yok.ben dmde bugüne kadar hiç bi kanalımda etiket kullanmadım.ama bagzı kanallarda reklam sorunu var,bagzılarında yok.günde 1k izlenen kanalda 2k reklam çıkanda var,2k izlenime 500 reklam çıkanda.hatta 5k izlenip hiç reklam çıkmayanda :D hatta hiç reklam çıkmayan bisürü kanallarım var.keşke az da olsa reklam çıksa buradaki gibi.aylardır takip ediyorum ama reklam sorunu olan kanallarda ortak bi nokta bulamadım açıkcası.yine dmnin saçmalıklarından birisi,aslında bi sebebi yok diye düşünmeye başladım :)

nasıl bi yardımım olucak anlamadım açıkcası hocam.beni herkes bilir,bildigini saklayan birisi olmadım hiçbi zaman.konudaki olaya gelince benim tek söyledigim şu,reklam çıkıp çıkmamasının etiketle alakası yok.ben dmde bugüne kadar hiç bi kanalımda etiket kullanmadım.ama bagzı kanallarda reklam sorunu var,bagzılarında yok.günde 1k izlenen kanalda 2k reklam çıkanda var,2k izlenime 500 reklam çıkanda.hatta 5k izlenip hiç reklam çıkmayanda :D hatta hiç reklam çıkmayan bisürü kanallarım var.keşke az da olsa reklam çıksa buradaki gibi.aylardır takip ediyorum ama reklam sorunu olan kanallarda ortak bi nokta bulamadım açıkcası.yine dmnin saçmalıklarından birisi,aslında bi sebebi yok diye düşünmeye başladım :)
5k izlenen icerik nedir mesela :)))) dizimi show mu cizgi mi boyle bi yardim guzel en cok ney izleniyor

5k izlenen icerik nedir mesela :)))) dizimi show mu cizgi mi boyle bi yardim guzel en cok ney izleniyor

yine beni tanıyan herkes bilirki direkt içerik ismi almayada vermeyede karşıyım :) en çok izlenenler,en güncel içerikler olur heralde ama onlarında silinmeyen yada direkt kanalı kapattırmayan içeriklerden olması gerekiyor.bunun yoluda denemekten geçer.hepimizin yaptıgı iş zaten aynı.içerik yükleyip izlenince para kazanalım diyoruz.en azından yüklenecek içerikler için emek harcamamız gerektigini düşünüyorum ben.benim bu konuda bahsettigim içerik ise ispanyolca bi tv showdu,10 video yükledim günde 5kdan fazla izleniyordu ama 2 gün önce d.engeli gelmiş 8 tanesi silindi.en azından kanal kapanmadı,bunada şükür...kalan 2 tanedende dün sadece 650 civarı izlenim gelmiş.

Artık kazancın reklamla alakası kalmadı. Eskiden reklam çıkmayan kanallar, reklam çıkmadığı için sıfır çekiyodu. Bu ay açtığım kanallardaki videoların hepsinde reklam çıkıyo, ama kazançlar yansımıyo yani yine sıfır çekiyo.

Sürekli dailymotionun kazançları sorgulanıyor o nasıl bu nasıl o neden öyle bu neden böyle tarzında fakat 2 yılı aşkın süredir dailymotion çalışan biri olarak [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocama sonuna kadar katılıyorum.

Bende açıklama ve etiket kullanmam bunun kazanç ile bir alakası yok. 0 Kanal açsanız bile ne olacağı belli değil 0 çekebilir düzgün bir cpmsi olabilir veya 8 Marttan sonra cpm lerde büyük oranda düşüş oldu o şekildede olabilir. Kazanç kazandırıp daha sonrasında 0 çekmeyede başlayabilir bunların illaki bir algoritması vardır bence fakat çözenini ben daha görmedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri