Dailymotion Küçük Resim Ekleme Kaldırıldı mı?

• Kullanıcı Web_Scripti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion api sisteminde küçük resim eklemeyi sadece verfied user dediği onaylı kanallarda kullanım imkanı sunmuşlar. Normal kanallar yaklaşık 15 gündür kullanamıyormuş.

Aynı şekilde ben manuel olarak normal bir kanalda küçük resim değiştirmek istedim fakat bulamadım.

Bu nedenle sormak istiyorum bot olmadan çalışan arkadaşlar kanalınız normal bir kanal ise küçük resim değiştirebiliyormusunuz?

iyi çalışmalar

Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion api sisteminde küçük resim eklemeyi sadece verfied user dediği onaylı kanallarda kullanım imkanı sunmuşlar. Normal kanallar yaklaşık 15 gündür kullanamıyormuş.

Aynı şekilde ben manuel olarak normal bir kanalda küçük resim değiştirmek istedim fakat bulamadım.

Bu nedenle sormak istiyorum bot olmadan çalışan arkadaşlar kanalınız normal bir kanal ise küçük resim değiştirebiliyormusunuz?

iyi çalışmalar

Botsuz da Değiştiremiyoruz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sanırım kaldırıldı...

değiştiriliyor ama sadece videodaki screenlerden alabilirsiniz

https://www.dailymotion.com

3Ey5kM.png

ana sayfaya gelip sağ tıklayıp incele diyoruz. Ardından Source yazan yere tıklayıp document.cookie = 'neon_desktop=0'; yazıp enter diyoruz. DM eski arayüze geçecektir.

Sonrasında düzenlemek istediğiniz videoyu kanalınız yerinden bulup küçük resim de ekleyebilirsiniz.

Örn: www.dailymotion.com/video/edit/abcdefggfsdsdgsdfdsf

dailymotion.com/video/edit/videonuzunlinki

https://www.dailymotion.com

3Ey5kM.png

ana sayfaya gelip sağ tıklayıp incele diyoruz. Ardından Source yazan yere tıklayıp document.cookie = 'neon_desktop=0'; yazıp enter diyoruz. DM eski arayüze geçecektir.

Sonrasında düzenlemek istediğiniz videoyu kanalınız yerinden bulup küçük resim de ekleyebilirsiniz.

Örn: www.dailymotion.com/video/edit/abcdefggfsdsdgsdfdsf

dailymotion.com/video/edit/videonuzunlinki

Peki yeni arayüze nasıl alabiliriz? :D

Video yükledikten sonra seçenek çıkıyor ama değiştirilmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri