Dailymotion Mart Kazançları Nisan 2016 Ödemeleri

• Kullanıcı sonero41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
ben adresi yanlış girmişim.bana mesaj filan gelmiycekmi kargodan?

ptt bırakıyor büyük ihtimal bana haber filan gelmedi babam posta kutusundan almış eve getirmediler kartı imza filan atmadım yani royal mail olarak gelmiş haftayı geçtiyse başvurun ara ilçendeki ptt dağıtım ofisini isim soyisimle bilgi alırsın kargon hakkında

UPS getiriyolar diye okumuştum geçmiş konularda ama dediğim gibi posta kutusuna bırakmıslar apartmandaki

geçikme sebebi veya kart ulaşmama sebebi yanlış adresden kaynaklanıyor

payoneer ile değiştirmek istiyorum fakat şu hatayı veriyor

Banka bilgilerinizi görüntüleyemiyoruz
İstenen kaynak yüklenemedi. Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
Aksi takdirde, yardım için bize başvurun .
Error: [object Object]

reklam engelleyicisi yok .

payoneer ile değiştirmek istiyorum fakat şu hatayı veriyor

reklam engelleyicisi yok .

reklam engelleyiciyi kapatın sonra ödeme yöntemini kaldırın daha sonra tekrar soldan banka bilgilerine tıklayın form gelecek onu doldurun aşağıdan istediğinizi seçin gönderince tekrar bu hatayı verecek soldan yine banka bilgisine tıklayın bu sefer özet le kaldır çıkar özete tıklayın banka veya payoner bilgilerinizi girebileceğiniz ekran gelecektir.

reklam engelleyiciyi kapatın sonra ödeme yöntemini kaldırın daha sonra tekrar soldan banka bilgilerine tıklayın form gelecek onu doldurun aşağıdan istediğinizi seçin gönderince tekrar bu hatayı verecek soldan yine banka bilgisine tıklayın bu sefer özet le kaldır çıkar özete tıklayın banka veya payoner bilgilerinizi girebileceğiniz ekran gelecektir.

Bende arkadaşla aynı durumdayım
Özet ve kaldır gelmiyor düzenle ve kaldır geliyor ayrıca active yazıyor ama payoneer hesabımı bağlamadım başka bi nedeni var bug gibi bişey

http://slitherio.co - Mobil imza

Özet ve kaldır gelmiyor düzenle ve kaldır geliyor ayrıca active yazıyor ama payoneer hesabımı bağlamadım başka bi nedeni var bug gibi bişey

Slitherio.co PVP SERVER - Mobil imza

düzenleden banka havalesini seçin. ordan sizi payoner kayıt sayfasına yonlendırıyor. geri yapın özet gelicek

Şu hesap numarası ile banka numarasına ne yazacağız : Screenshot by Lightshot finansbank enpara

Şu hesap numarası ile banka numarasına ne yazacağız : Screenshot by Lightshot finansbank enpara

bende oralar çıkmadı sen sanırım payooner ekliyosun bilmiyorum valla birde ben bic e sondaki 3 x ide koymadım :)

http://slitherio.co - Mobil imza

3 hesabımıda bu şekilde ekledim hocam bende bir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:

Hesap numarası yeri IBAN numarasının son 16 hanesi olacak.
Banka Numarasıda TR4600111 mesela,00111 kısmı olacak finansban enpara için...

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:38 ----------

Bu arada mail atmıştım ödeme için cevap gelmiş.

Thank you for reaching out to us. We are experiencing some delay in our payment process. We apologize for it.

Our accounting service will soon sent out your payment.

Best regards,
Madalina Petcu

Bende ödendi gözüküyor ama nereye gitti para acaba hay bu paypal'ı kapatacakları zamanı buldular dün banka şeklinde değiştirmiştim ödeme yöntemini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri