Dailymotion Ocak Kazançları Şubat 2016 Ödemeleri

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
Arkadaşlar bilenlere sormak istiyorum daily ye başladım özgün ve spam iki kanal ama reklam göremedim ben hiç neye göre para kazanıyoruz orda bilen varmı acaba ?

Genel bı sıkıntı 1 aydır hocam bızde aynı dertden muzdaibiz bu yuzden ne olucağını merakla beklıyoruz.

Ekimde açtığım bir hesap sınırı ucu ucuna geçti. Dün akşam bankaya ödeme yapıldığına dair mail gelmiş. İlk ödememi alıyorum İnşallah :) Youtube gibi olmasa da günlük çay-kahve paramızı karşılasa o da kar.

Daily çamura yatmaya başladı
Arkadaşlar 1 haftadır yazışmaların sonucunda dailymotion iyice çamura yatmaya başladı...
ilk mesajımda 15 ocak`a kadar olan yani istatistikler bozulmadan önceki kazancımı gönderdim ayrıca izlenimlerin capsını aldım izlenimler 5-7 k arasıydı ocak öncesi... ve ocak sonrası sayımları izlenimlerin 7k dan 10-15k ya yükseliş grafigini gösteren capsıda ekledimm...ona gelen cevap altttaki gibidir..

We thank you for your email. There are two concepts to differentiate:

• The views your videos generate: they increase every time a user plays one of your videos (the views on your videos are shown in your first screenshot)
  • The impressions that generate income: they correspond to an advertisement viewed (even if it is skipped before the end) before/while/after the playing of one of your videos (the impressions on your videos are shown in your second screenshot)
Since there're no systematic advertisements on your videos, the total number of impressions can be less than the total number of views for a video. There are multiple factors that can explain such a trend. Seasonality in advertising, as well as the use of adblock extensions can explain this negative tendency. It is also possible that your video views are taking place in countries with lower advertising demand.
Yani diyorki herşey neden olabilir ülke faktörü kullanıcının adblock kullandığını felanizlemeden çıktığını vs...vs.. reklam açılmadığını adbloc kullandığını
Bunun üzerine 2. ticketi hazırladım ülkeleri izlenim ve daikika oranlarını herşeyi tane tane anlattım ve ekledim 12 bin kişiden 11.700 kişide adblock olduğunu söylemeniz çok komik diyede ekledim gelen cevap

There are no systematic advertisements on your videos, depending on the campaigns running at the moment in the countries your viewers are from, as well as the use of adblock extensions.

With a CPM (cost per thousand ads served on your videos) of 6.7 USD, for 203 ads the revenue is correctly calculated to 1.25 USD.

It is submitted for your kind attention that our system updates itself every 24 hours between 2-4pm (UTC+1). You will be able to track your revenues in few hours.

Tüm herşeyi deliliyle felan gönderdim artan hiti takipciyi hangi ülkelerden daha çok izlenmiş kaç takika izlenmiş kaç bin izlenmiş.. çok matametik bilmenize gerek yok izlenim adedi ile izlenim dakikasının orantısına bakarsanız giren çıkmamış bildiğin sonuna kadar izlemiş ülke resmine bakın dedim abd ingiltere kanada.. %75`i oluşturuyor bu ülkelerde kazandırmıyorsa ne siz yapın neden biz yapalım dedim noktaladım...

Bana verdiği cevap hepsinde Adblock var:)

Yani bildiğiniz çamura yatıyorlar

Olayi reklam cikmiyora getirmisler yani. Yapacak bisey yok malesef kendim bi kac kez baktigimda reklamda cikmiyordu zaten.

Çirkefliğin bu kadar ocak eksik aldık biraz öncede kanalımı kapatmışlar hiç telif uyarı vs almamış sırf kesınleşme olmadan ucurmak ıcın yok boyle bı olay yt den daha kotu bı hal aldı ********ler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri