Dailymotion Para Kazanmamı Kapatmış

• Kullanıcı irun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Ödeme Sorunları

irun

Kayıtlı Üye
Bugün 1-2 saat önce para kazanmam kapanmış dailymotionda. Sizin kanallarda durum nasıl? Bir de Aralık veya Ocak birikeni ödenir mi?

Benimki de kapandı az önce :( Vereceğini sanmıyorum.

Ulan zaten çok veriyordun ya Demeğ şere.fsizler!!!

Pk kapanan kanalı ödemez daily. benimde ödeme alacak bütün kanallar kapanmış

iflas bayrağını çektiler sanırım bu kadar seri kapatılma görmemiştim daha önce

iflas bayrağını çektiler sanırım bu kadar seri kapatılma görmemiştim daha önce

Benim kanal neredeyse 2 yıllıktı çok uzun zamandır ödeme alıyordum beklemiyordum böyle bir şey olmasını sanırım çektiler iflası hakikaten. Bu arada 1 tane daha kanalım vardı onunda pk sı gitmiş o da 1 yılı geçkin süredir açık olan kanalımdı zaten bu ikisi vardı sadece bende :)

Neye para harcadılar da iflas ettiler. Zaten reklam gelirlerinin %95ini alıp %5ini video yükleyenlere veriyolardı. Artık o %5ede göz dikmiş açgözlü hırsızlar.

DM eski DM değil 3 kuruş paraya göz dikmiş ********ler, artık değil çalışmak önünden geçmem!

Ödeme eşiğini geçecek olanlara dokunmuş ********ler sanırım ödeme alabilecek tüm kanalların partner ortaklığını devre dışı bıraktılar. Benim hesap 2 yıldır sapasağlam ayaktaydı ona bile dokundularsa sağlam kalabilecek bir hesabın olduğunu zannetmiyorum. Benim için de dailymotion maalesef bitmiştir.

2 gün önce benimde ödeme gelecek bi kanalın kapandıgına dair mail gelmişti,hangi kanalmış diye girip bakmadım dahi ama en az 4 yıllık bi kanal daha gitmiş oldu :) benim için bu saatten sonra para vermesinin/vermemesinin bi önemi yok açıkcası.ama kanalları kapatması,videoları silmese çok iyi olur benim için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri