Dailymotion Payoneer Ödeme Yöntemi Girerken Sorun

• Kullanıcı Arbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Arbys

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba.
Bu işe başladığımdan beri ödemelerimi hep bankaya dolar hesabıma aldım.
Son olan olaylar, bankaların aramaları vs. durumundan dolayı artık payoneer karta geçmeye karar verdim ve kendi hesaplarımın tamamını payoneere taşıdım.
Fakat bilen bilir uzun zamandır kanal alıyorum ve satın aldığım kanalların bir kısmını ne yazık ki taşıyamadım. Nedenin bilmediğim ve ilk defa karşılaştığım bir sorun çıktı karşıma

Bu sorunu yaşayan bir kaç kişi ile görüştüm ama çözüm yok. Çözümünü bilen varsa destek çıkarsa sevinirim.

Bende ilk defa görüyorum böyle bir şey en iyi cevabı destek verecektir, önemli olan sorunu anlatabilmek.

Uzun zamandır Dm çalışıyorum benimde başıma ilk defa geldi çözemedim bir türlü.

Aldigin bazi kanallar daha once payoneerden odeme almislarsa tekrar baska bir payoneere baglayamiyorsun.

Bankadan almaya devam et bu kanallari yada sat kurtul. Payoneer girilmemis kanallari almaya bak.

Aldigin bazi kanallar daha once payoneerden odeme almislarsa tekrar baska bir payoneere baglayamiyorsun.

Bankadan almaya devam et bu kanallari yada sat kurtul. Payoneer girilmemis kanallari almaya bak.

Evet bu sorun hep satın aldığım kanallarda muhtemelen söylediklerinde haklısın. Ama bunun bir çözümü yada alternatifi olmalı.

Beyler yeri değil belki de ama burada sorayım şimdi banka hesabım benim onaylandı ama onu silip payooner hesabımı eklemek istiyorum payooner hesabının onayı ortalama kaç gün sürer ? Bir de böyle yapmayıp da onaynalan banka hesabına edit yapıp başka banka hesabını eklesem active den pendinge dönüşür mü?

Genel bir problem sanırım, 3 gün önce payoneer eklediğim kanal aynı şekilde beklemede, silemiyorumda payoneer'i korkudan önceden ödeme yöntemini silip yeni ödeme yöntemi eklerken sürekli hata veriyordu yine aynısı ile karşılaşmaktan korktum.
Bu şekilde hata alıp ödeme yöntemini silip banka hesabı ekleyebilen oldu mu?

Bu kanallardan bankaya direk ödeme alabilirsin
payoner bağlantısı daha önceden yapılmış

Beyler yeri değil belki de ama burada sorayım şimdi banka hesabım benim onaylandı ama onu silip payooner hesabımı eklemek istiyorum payooner hesabının onayı ortalama kaç gün sürer ? Bir de böyle yapmayıp da onaynalan banka hesabına edit yapıp başka banka hesabını eklesem active den pendinge dönüşür mü?

Normalde aninda onaylaniyor :)

evet efsane66 arkadaşın dediği doğru bir kanal bir kere payoneer e bağlanınca o kanala ait kimlik numarası payoneer sistemine kayıt oluyor ve payoneer e mesaj atıyorsun dm ilgileniyor diyor dm ye bakıyorsun payoneer diyor.

https://www.google.com.tr/search?q=...BSwKHYv1B40QrQIoBDAAegQIARAN&biw=1242&bih=569

ben çok araştırdım bazılarına cevap vermişler ticket açın demişler ticketta açtım malesef sonuç yok. Tek çare arkadaşın dediği gibi direk banka girmek.

evet efsane66 arkadaşın dediği doğru bir kanal bir kere payoneer e bağlanınca o kanala ait kimlik numarası payoneer sistemine kayıt oluyor ve payoneer e mesaj atıyorsun dm ilgileniyor diyor dm ye bakıyorsun payoneer diyor.

https://www.google.com.tr/search?q=...BSwKHYv1B40QrQIoBDAAegQIARAN&biw=1242&bih=569

ben çok araştırdım bazılarına cevap vermişler ticket açın demişler ticketta açtım malesef sonuç yok. Tek çare arkadaşın dediği gibi direk banka girmek.

Bankadan kurtulmaya çalışırken tekrar bankaya ödeme almak istemiyorum. Bir paypalcıyla anlaştım artık.

arkadaşlar cevaplamış maalesef karta direk her kanala ayrı cüzdan kimliği atıyor yeni karta ekleyemiyorsun.
Artık yeni aldıklarının hepsini aynı banka olmadan dağıt ve kardeşine vs en para döviz hesabı aç sana tavsiyem kardeşim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri